Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek jól sejtem?

Szerintetek jól sejtem?

Figyelt kérdés
Egyszer szellemet idéztünk páran,és a "főkolompos"azt találta ki,hogy idézzük meg Dr.Mengelét.Ő volt az,aki vezette a "szertartást".Szokásos kérdezz-felelek....aztán megkérdezte a szellemet,hogy van-e köztünk kiválasztott,és rám esett a választása.Nagyon régen volt,fényes nappal,egy parkban.De a szeánsz vezetőjéből egy sikeres ember lett,belőlem meg....na hadjuk.Elképzelhető,hogy "ellopta" a szerencsémet?
2013. febr. 4. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ! Beleköltözött a haverodeba :D.
2013. febr. 4. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
szerintem a motorodat lopta el
2013. febr. 4. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező.... 1 az, hogy még nagyon hosszú út áll előtted, nem tudhatod miben leszel "kiválasztott". Nem feltétlen arra értik, hogy ki keres többet. 2, nem hiszem, hogy ellopta a szerencsédet... nem csak te lehetsz szerencsés az egész Földön. A kiválasztottság nem egyenlő a szerencséssel.
2013. febr. 5. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Téged megszállt egy medvedisznóember, ami nagyon súlyos átok.

A medvedisznóember lélek 5 pontot levon a luck-ból és immunissá tesz a 10000-szeres pénzenergiára.

Minél hamarabb szabadulj meg tőle Atlantiszi fényjáró, esetleg Plejádi energiakobold segítségével.

2013. febr. 5. 04:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, ha a doktor úr kiválasztott valakit, az már életében sem jelentett semmi jót. :(

Amúgy azért lett sikeres, mert (ahogy írtad) vezető típus, irányító alkat. Nem akkor lett az, hanem már az volt.

Te pedig szerintem azért nem vagy sikeres, mert ezoterikus magyarázatokat és segítséget vársz ahelyett, hogy irányítsd az életed.

(Ha rosszul gondolom, bocsi, csak próbálok segíteni.)

2013. febr. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!