A testen kivuli elmenyek valodisagara milyen bizonyitekok vannak?
Vannak szemelyek akik azt allitjak hogy amikor eszmeletlenek voltak, felulrol lattak az oket ujraeleszto orvosok munkalkodasat, vagy mas olyan informaciohoz jutottak, amikhez nem juthattak volna.
Vegeztek ehhez hasonlo, tudomanyos kuttasokat? [link]
Hallottam olyan esetrol is amikor a klinikailag halott ember teste bemement egy masik szobaba es be tudott szamolni bizonyos dolgokrol.
A belinkelt kiserlet meg mindig tart nem ert veget. Tudtok olyan kiserletekrol, amik ezen beszamolok hitelesseget tesztelte? Milyen eredmennyel vegzodtek?
Leggyakrabban Michael Sabom es Raymond Moody van felhozva bizonyitekkent. Ok tenyleg hitelesek? Ezek es a hasonlo kutatok csak beszamolokat gyujtottek ossze, vagy ellenoriztek is hitelessuket?
Megkerek mindenkit, hogy konkretan a kerdesre valaszoljon! Elore is kosz!
Nekem az volna bizonyíték, ha saját magam tapasztalnék olyat, amit fizikailag nem tapasztalhattam volna meg.
A többi, amit leírtál csupán hit kérdése...
Nem hitelesek, Raymond Moody a klinikai halál állapotából visszahozott emberek beszámolóit írta meg a könyvében. Az ötödik történet elolvasása után már unalmas az egész. Minden történetben fényes alagutat láttak, vagy saját magukat, hogy mit csináltak velük.
Egy orvos ismerősöm is kérdezgette a kómából visszahozott betegeit, de senki nem emlékezett semmire.
Moody könyvét sokan olvasták, vagy hallottak róla, ezért "számolnak" be hasonló élményekről.
Azokra vagyok kivancsi, amikor alitolag a rajtuk elvegzett beavatkozasokat lattak.
pl. [link]
Igen, igy van, de olyan tudomanyos kutatasr gondoltam, mint am a linken van. Valami, amivel ellenorizhettek azt hogy tenyleg latta e a teste korul torteno esemenyeket...
Michael Sabomtol es Raymond Moodytol olvasott valaki? Ok csak beszamolokat gyujtottek? Kerdeztek orvosokat is? Vagy leteszteltek valahogy a beszamolokat?
Érdekes kérdés ez. Akik az ilyen testen kívüli dolgokkal kapcsolatban kevésbé tűnnek számomra kóklernek, azok leírásai alapján a nem tudatos test elhagyás esetén emberünk egy maga által összelapátolt valóság töredéket hozz létre, ami némely esetben majdnem 100%-ban a valóságot tükrözi körülötte. Ez egy önvédelmi reakció, mert az így kapott információkat vagy nem tudná feldolgozni vagy simán beleörülne. Akik meg megfelelő "képzést" kapnak a dologgal kapcsolatban azoknak az érzékelése is megfelelőbb és ép ésszel fel is tudják dolgozni.
Ha nekik igazuk van, akkor Moody féle "dokumentumok" és a tudatos testelhagyásról szóló könyvek egy halom döglött lepkét sem érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!