Az jelent valamit ha a fejem fölött van a hold (ablakba pont a fejem fölöt) és ugy érzem mindját rámzuhan?
Figyelt kérdés
Pont ugy van kialakítva a szoba berendezése hogy aza ablak pont a holdat mutatja a fejem fölött. nagyon szé de félelmetes is. mert mindig úgy érzem rám akarna zuhanni (persze tudom, nem fog). De van valami jelentése ha pont így van az ablakba a hold?2013. jan. 24. 19:58
1/10 anonim válasza:
Azt, hogy az ablak úgy lett behelyezve a tetőbe, hogy pontosan a Holdra néz.
2/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad hogy ot van???? o.o
2013. jan. 24. 20:02
3/10 anonim válasza:
Hát onnan tudja, hogy leírtad a kérdésedben...
4/10 A kérdező kommentje:
nem mert tetőt nem írtam!!
2013. jan. 24. 20:18
6/10 anonim válasza:
Okoska! A fejed fölött csak tetőablak lehet, más nem. Nem jelent semmit.
7/10 anonim válasza:
Jézusom, hát nyilván kikövetkeztettem, hogy tetőablakod van, nem kell hozzá sok ész.
Na látjátok emberek, pont így születnek a "jósok" meg a "halottlátók"...
8/10 anonim válasza:
Az b@szna be, ha rád esne, azt mi is megéreznénk!
9/10 anonim válasza:
Az írásod alapján meglehetősen együgyűnek tűnsz, ezért egyszerű szavakat írok.
Ne aggódj, a Hold viszonylag erősen oda van ragasztva az égboltra, eddig még egyetlenegyszer sem zuhant le. Ha mégis zavarna a látványa, húzd be a redőnyt, vagy a sötétítőt.
10/10 anonim válasza:
Nincs különösebb jelentősége. Viszont, ha egész éjjel egy helyben marad a hold, akkor kezdhetsz aggódni, hogy rád pályázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!