Mi történt a Majákkal?
Nekem azt mesélték, hogy egyik napról a másikra eltűntek. Magas volt a csillagászati jártasságuk is. Olyat hallottam, hogy az idegenek átadták tudásukat a papoknak. Légyszíves javítsatok ki ha hülyeséget írok, és nem így van! Csak érdekel, hogy mégis mi történt velük... Előre is köszönöm! :)
13/L
Ha jól emlékszem a spanyolok kiírtották őket még 1500 körül, az aztékokkal együtt.
Bocsi, de ez a kegyetlen igazság, népek nem tűnnek el hipp-hopp csak úgy, ha meg mégis, akkor abban valakik kiírtották őket.
A fehér emberek voltak azok az idegenek, mert valószínűleg korábban is jártak már ott.(Atlantisz, a vikingek talán)
Nem haltak ki, tényleg beleolvadtak a társadalomba.
Még a világvégés dologgal kapcsolatban is felszólaltak.
A mai napig élnek a maják leszármazottai.
Az idegenek nem adták át semmijüket nekik.
A maják élnek, csak teljesen elfelejtették, mik is voltak ők anno. Manapság ismerkednek újra a kultúrájukkal.
Reptoidok nincsenek képben.
>Nekem azt mesélték, hogy egyik napról a másikra eltűntek.
Átvertek. A spanyolok irtották ki őket, a legutolsó ellenállók 1697-ben adták fel a harcot.
>Magas volt a csillagászati jártasságuk is.
Ez igaz, de csak a maguk idejében. Ahhoz képest, hogy nem volt távcsövük, nagyon sokat tudtak a különböző égitestekről. Ma természetesen milliószor többet tudunk már.
>Olyat hallottam, hogy az idegenek átadták tudásukat a papoknak.
Ilyeneket sokan és sok népre mondanak, de fenntartással kell kezelni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!