Létezik embereknél a gondolatolvasás fogalma?
Nem akarok litániát írni, de jómagam érzek mindent, ha valaki a közelembe van, vagy belenézek a szemébe. Lehetséges ez?
Érzem, a haragot, a kedvességet, hogy mit gondol rólam, mit gondol másokról, mire vágyik, mikor milyen a hangulata. Meg van még 1 dolog amit ha leírok nincs ember aki elhiszi, de én tudom.
A fogalma létezik.
A gondolatolvasás nem.
Én teljesen meg értelek, és tudom, talán hogy mirol is van szo,hogy mit mondasz... Te is tudod magadban, csak meg sem hiszed el igazan, mert nincs ember, aki úgy igazolná vissza kutatásod, és válaszra várásod, hogy az téged kielégítsen. Mindenki mindent összedumál, a másikfele meg térít az útról..
Én is hasonló vagyok. Messziről tudom,talán meg érzem ha közelít. Ha gondol rám. Tudom az érzéseit. Tudom a gondolatait. Hallom, látom a képzeleteit. Valahogyan tudom a válaszokat.. Elmezek elemzek es megvan..
Fejlődés alatt állok, de talán külön tudom választani a férfi és női szálakat.
Egyesek számára ez érdekes es hihető, másikok számára utálat keltő es el nyomandó..
Van ilyen, de ez biztos hogy tobb annal, amik itt le annak irva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!