Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti nem féltitek a babátokat a...

Ti nem féltitek a babátokat a szemmel veréstől?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,amikor valaki kiteszi a pocakját,hogy tippeljenek a hétre,megnézi valaki,aki már régóta akar babát és rossz érzéssel nézi meg,vagy Facen a babára néz rossz érzéssel.Vagy kint van egy szerelmes képetek a párotokkal,meglátja egy rosszakaró,letölti és bekavar.Ilyesmikre gondolok.Én nem igazán hiszek benne,csak belegondoltam.Ti hogy vagytok ezzel?
2013. jan. 18. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én soha nem teszek fel magunkról képet a netre.Soha nem tudhatja az ember,hogy mi lakik a másikban.Én nem kimondottan a szemmel veréstől félek,sokkal inkább a kézzel fogható dolgoktól.Ezért nem tartom jónak a babaszépségversenyeket meg a hasonló kitárulkozásokat.Főleg nem ha ezt egy gyerekkel teszik,akinek még nincs önálló akarata,és döntésjoga.Gyakorlatilag ezzel megsértik a személyiségi jogait.

Mivel ebbe a kategóriába írtad,ezoterikus szempontból is válaszolok a kérdésedre.Én hiszek egy fotó erejében,és abban,hogy benne lakik az ábrázolt személy lelkének egy darabkája.Hiszem azt is,hogy vannak emberek,akik ezzel képesek visszaélni,másokon átgázolva saját céljaikat elérni.

2013. jan. 18. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Igen.Olyan is van,hogy valaki letölti a képet és a sajátjaként tölti fel valahová.
2013. jan. 18. 23:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Én először haragudtam,amikor megláttam a babakori pucér fényképeim.Kérdeztem is a szüleimtől,hogy erre én adtam-e engedélyt? :D

Persze az más,mert családon belül maradt és nekik volt fontos.

2013. jan. 18. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp kell kérni szellemi védelmet és rontásvédelmet. A kisbaba a legfontosabb, így csak az lehet jó anya, aki az ilyenek ellen is megvédi.
2013. jan. 19. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy szem kék gyöngy a ruhára és meg van oldva.
2013. jan. 20. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy ez ostobaság és aki ettől fél, az meglehetősen egyszerű ember. Van valós félnivaló elég, nem kell még többet teremteni.
2013. jan. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!