A macskám folyamatosan nézi a fejemet, de vajon miért?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy hülyeségnek hangzik,de lehetséges,hogy valamit lát(természet feletti dolgot) vagy nemtudom,folyamatosan nézi a fejem és a szemembe néz és hiába nem akarok a szemébe nézni valami nem hagyja,hogy máshova nézzek,valamint mikor a szemembe néz mindig nyávog,lehet,hogy valamit akar mondani?
Hugomat és anyumat sose nézi csak engem..Néha még a szőre is felborzosodik,nem értem,vajon mi lehet a fejemen?
Tudom elég vicces sztorinak látszik,de nekem már nem olyan vicces,szeretném erre megtalálni a választ..segítsetek,ha tudtok,kérlek!
2013. jan. 15. 19:37
21/22 anonim válasza:
Azt mondják a macskák érzik azt, ha valaki a halálán van... őszinte részvétem.
22/22 anonim válasza:
Akkor te szellem vagy!Azokat észreveszik és figyelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!