Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A macskám folyamatosan nézi a...

A macskám folyamatosan nézi a fejemet, de vajon miért?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy hülyeségnek hangzik,de lehetséges,hogy valamit lát(természet feletti dolgot) vagy nemtudom,folyamatosan nézi a fejem és a szemembe néz és hiába nem akarok a szemébe nézni valami nem hagyja,hogy máshova nézzek,valamint mikor a szemembe néz mindig nyávog,lehet,hogy valamit akar mondani?

Hugomat és anyumat sose nézi csak engem..Néha még a szőre is felborzosodik,nem értem,vajon mi lehet a fejemen?

Tudom elég vicces sztorinak látszik,de nekem már nem olyan vicces,szeretném erre megtalálni a választ..segítsetek,ha tudtok,kérlek!

2013. jan. 15. 19:37
1 2 3
 11/22 W. Tamás ***** válasza:
Bámulj bele te is a szemébe, közben áztasd a lábad forróvízbe. Ha mindent jól csináltál, levisz az alvilágba. Lásd: Constantine - A démonvadász című film :D
2013. jan. 15. 20:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Hmmm érdekes! :)Velem olyan volt hogy mikor indultam a buszmegállóba, a macskám követett. Pedig ez SOHA nem csinálta. Oké gondoltam vissza viszem mert volt időm. Aztán újból elkezdett követni. Megint vissza vittem és szegényt becsuktam a házba mert sehogy se tudtam volna elindulni... :D Nekem ez azért volt furcsa, mert soha nem csinált még ilyet. Tuti volt valami.... :)
2013. jan. 15. 20:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Igen megkérdezem többször is,mert érdekel h mi van! Köszönöm azoknak akik értelmes választ tudtak adni...amúgy addig úgyse értitek meg amíg meg nem tapasztaljátok,nagyon furcsa ahogy néz,de úgyse hiszitek el,biztos bolondnak hisztek,de nem abból a fából faragtak h csak úgy beképzeljek valamit..
2013. jan. 15. 20:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Vár az alkalmas pillanatra. Valójában ilyenkor ördögi tervet forgat a fejében és arra vár, hogy a figyelmed pillanatra lankadjon. Meg akar ölni téged.
2013. jan. 15. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
A vacsorádból maradt egy kicsi a szádon, valószínűleg azt nézi a macska.
2013. jan. 16. 01:37
 16/22 QueenRavenna ***** válasza:
Szellem van rajtad, ezt akartad hallani?
2013. jan. 16. 08:15
 17/22 anonim ***** válasza:
a macskák bámulnak,ilyen a természetük
2013. jan. 16. 10:37
 18/22 Zsizsik666 ***** válasza:
Nem mondjuk, hogy bolond vagy ezért, de nekem tegnapelőtt a csapot nézte, nézte és nézte, nem nézett semerre, csak a csapra. Nem hinném, hogy a szellem a csapba költözne :) Kb. 1-2 percig folyamatosan nézte, mint aki el van gondolkozva valamin. Szokott játszani a hajammal is, lehet a tied azért nézi a fejedet, mert elkapná a hajad, játszana vele, ilyesmi. Az enyém is borzos, ha játszunk, ha megijed, másképp borzolódik, bár az is lehet, hogy csúnyának talál.
2013. jan. 16. 12:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a madárfészket figyeli a fejeden.
2013. jan. 16. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Nincsenek természetfeletti dolgok, akármennyire is nem ismeritek el... csak azért bámul, mert nálad rondábbat még nem látott... szegény cicu...
2013. jan. 16. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!