Mivel kell kezdenem, és hogyan? Van egy szív alakú szodalit medálom, mikor megvettem, többször viseltem, aztán elmaradt a viselése.
Tiszta víz jó kezdésnek. Fogkefével át is dörzsölheted; esetleg valami szappant kenj rá.
Sósavat, és salétromsavat ne használj, mert az oldja a szodalitot. Tüzet se alkalmazz, mert akkor megolvad.
Gyanítom, nem ilyen válaszokra gondoltál. :D
Most én is leírnám a "mosd le szappanos vízzel" szarkasztikus választ, de már hárman megtették, úgyhogy nem.
Fogd meg a nyakláncot, oszt viseld. Miért, mire számítasz? Bosszúból megmérgezi a lelked, mert elhanyagoltad? Vagy egy óvatlan pillanatban megszorul a nyakadon és megfojt? Vagy olyan karmikus terhet ró a csakráidra, hogy ideiglenesen visszasüllyedsz ultraibolya-kristálytáltos szintre a spirituális ranglétrán?
Azt hiszed, hogy a szép színes kövek valami megmagyarázhatatlan módon betegségeket meg lelki problémákat gyógyítanak, és te nevezel másokat butának?
Gondolkodj már egy picit, mielőtt beszélni (gépelni) kezdesz :)
Ha meg nem haragszol kedves utolsó, a kérdés nem arra irányult, hogy bárki is hisz-e benne, vagy mi a véleménye a témáról, vagy a kérdezőről.
(én raktam be a linket, és bocs az off-ért)
Nem érdekel. Pusztán próbáltam rávilágítani a kérdés nevetséges voltára.
De nem kellemetlenkedek tovább, uff!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!