Ki idézett már szellemet?
Figyelt kérdés
Ha valaki igen akkor légyszi ird meg mien volt2013. jan. 13. 19:42
1/9 anonim válasza:
én! hát ne tudd meg nagyon féltünk!!
2/9 anonim válasza:
ÉN biztosan nem próbálom újra, még kb. 12 éves koromban barátnőmmel a nagyim szellemét akartuk megidézni (persze brachiból). Nappal volt, de sötétítettünk, fehér gyertya, minden, és kértük, ha itt van, akkor adjon valami jelet. ERre a konyhában csörögni keztek a kanalak az edényszírótban! De nem ám egyet, mert éppen igazodtak, hanem mintha valaki turkált volna köztük. Aztán kis idő múlva újra. Persze csak ketten voltunk otthon. Villámgyorsan elhúztunk hazulról...
3/9 A kérdező kommentje:
uh én még nem próbáltam! de kiprobalnam csak a félelem kedvéért :D amugy nagyon felek az ilyen dolgoktól xD
2013. jan. 13. 20:15
4/9 anonim válasza:
Ne próbáld ki, mert itt marad a szellem és egész életedben kisérteni fog!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
Szegény szellemeknek komolyan nincsen jobb dolguk, minthogy kanalakat csörgessenek?
6/9 anonim válasza:
De most komolyan,te hiszel a szellem idézésbe?A szellemekbe hiszek. Csak szerintem nem szellemek de ez egy másik történet. De maragyunk a vallásos verziónál. MI a fenéért hallgatna rád??ÉS ha már eljött mert a kis család tagja meg idézte,rögtön neki ál melozni? Ezalatt azt értem hogy átrendezi a szobát asztalt emelget meg evőeszközöket csörget. Akkor már mért nem fog egy író eszközt és ír a falra?Vagy mikor meg halunk kapunk egy szellem viselkedési kézikönyvet,hogy mit kel csinálni ha valaki meg idéz?: ) Nemá gyerekek.A kedvencem hogy ha valaki ilyet csinál akkor az egyik azt mondja hogy halott valamit az tuti hogy a többi is halotta. Mert bevagytok tojva és ilyenkor aztán a képzel erő a csillagos határ.Annó a koleszba is csinálták a srácok,és én is mentem csak én a sör végett:)Hülyeségből felugrottam hogy "Bazki láttad azt halottad ott?"És rögtön az egész bagázs halott mindenfélét:)Holott sehol semmi nem volt ott:)A szellem idézés egy átverés. Gondolj bele,csak a vita kedvéért van meny meg pokol. A két nagy guru nem tud parancsolni az itt maradt szellemnek,de pistike a szomszéd utcából a könyvtárban olvasott tudásával és a filmbeli emlékeivel meg táncoltatja őket:)
7/9 loupsolitaire válasza:
Nincs nektek szívetek?
Gondoljatok bele. Szerencsétlen szellem nyugisan lógatja a lábát a túlvilágon, mire tizenéves kislányok visszarángatják kanalat csörgetni. Hát én tuti az illetők nyakára ülnék életük végéig.
8/9 anonim válasza:
Hát oan vót,hogy magamra terítettem egy fehér lepedőt és huhogtam.
9/9 anonim válasza:
Mint amikor a south parkban megidézik Bigi Smolsz-t :D
itt a videó ajánlom mindenkinek jó rész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!