Földanyára való rácsatlakozás, valakinek sikerült már?
Figyelt kérdés
földelés2012. dec. 26. 09:17
1/7 anonim válasza:
Persze. Csak bekötöttem a coffomat egy vakondlyukba.
2/7 anonim válasza:
Persze!
Leásol egy karót, hozzákötöd a bokádon levő kötelet, és kész is!
3/7 anonim válasza:
hdmi kábel kell meg egy fenyőág....de nagy az isten állatkertje..az mondjuk nem baj csak rengeteg helyen rozoga a kerités...
4/7 Metatron jósdája válasza:
Igen. Nem nehéz, úgy kell meditálni, hogy a lábad érintse a talajt, ülő helyzetben és vizualizálni kell az energiakötélt, ami leföldel. Minél elmélyültebb vagy, annál erősebb a kapcsolat közted és Földanya közt. Legjobb az Alfa agyhullámú állapotban.
Gyakran elgondolkodom, ezek a válaszolók akik előttem válaszoltak, miért töltik ilyen hiábavalódágokkal az idejüket. Nagyon tudatlanok, szellemileg fejletlenek és nem ismerik az Univerzumot. De ne feledjük, a fejlődésben mindenki lent kezdi, így remélem hamarosan megvilágosodnak.
5/7 Napkiraly válasza:
Persze, minden konnektorban ki van építve már erre külön egy érintkező, azzal a legkönnyebb
6/7 öregnéne válasza:
Nekem sikerült! Én vagyok az és néha elcsodálkozok magamon! :)
7/7 anonim válasza:
Ennek vagy az elektronikus eszközök, vagy a szex kategóriában lenne a helye, nem? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!