Szerelmi kotést szeretnék, Hogyan kell? Kihez forduljak?

Nem tudom hatásos-e, sosem próbáltam.
Ha ilyenre gondoltál.
A kapcsolat megerősítése
Csak akkor használd, ha már együtt vagytok! Szerelmed egy ruhadarabját kösd össze a sajátoddal, és dugd el egy olyan helyre, ahol nem találhatja meg senki. Ez a kötés segíthet abban, hogy sokáig boldogságban éljetek.

Menj el a Zergenagymihályi Mócsingos Jósmesterhez és adj neki 2 millió forintot. Ott lakik Budapesten a Váci út Dózsa György út kereszteződésénél a metró aluljáróban. Adj a saját és a jelölted hajszálából egyet-egyet. Ő azt összekeveri békavesével, nyúlzúzával és teveszarral, azt neked meg kell enni. Így lesz kész a szerelmi kötésed.
Most komolyan: hogy lehetnek olyan emberek, akiknek ilyen dolgokon jár az eszük???
Komolyan szánalmasak vagytok!!Amiről fogalmam sincs ahhoz nem szolok hozzá!!!! Úristen!!!!!!
Nehéz olyan mágust találni aki megbízható és nem ver át de olvass sokat a témában tudd hogy mivel jár!!!

Komoly válaszom:
Valóban léteznek olyan szerelmi kötések, hogy teljesen beléd zúg a kiszemelt áldozat, még hozzád is képes menni, szexelni veled, csak ezt nem a saját akaratából teszi meg, hanem démonok segítségével. A szerelmi kötés a sátán hatáskörébe tartozó mágiák egyike és a lelkeddel fizetsz érte. Ne aggódj, kedves kérdező, a sátánnak bármi áron az a célja, hogy a pokolra juttassa a lelkedet, és elpusztítson téged, hogy szerelmi kötéssel vagy valami mással, az őt nem érdekli. Szerintem ennek a tudatában járj ezen az úton!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!