Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan ismerösötök aki...

Van olyan ismerösötök aki komolyan készült a világvégére?

Figyelt kérdés
És ha igen hogy?És mit szólt hogy mégse volt világvége?

2012. dec. 23. 21:25
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Na jó az enyém nevetséges lesz. Én nem készültem rá, de aznap nem szálltam metróra, mert amúgy is félek metrózni. És ha mégis történt volna valami, hát ne egy metróban haljak meg.
2012. dec. 24. 01:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez nagyon aranyos :)
2012. dec. 24. 03:58
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Barátom azt hitte hogy nem fogok bemenni dolgozni, hogy aludni fogok egész nap. Eltervezte haverjával, hogy 2-kor hazajönnek. Azt akarták csinálni, hogy haverjának az arcát befestik ketchuppel, ő hörögni fog mint egy zombi, a barátom meg majd elkezd ordítozni az ágyam mellett, hogy úristen, kelj fel, nagy baj van, itt a világvége.

Egyébkét szerintem tuti nem tudták volna eljátszani, mert elröhögték volna magukat :)

De hát mindegy, sajnos elrontottam a játékukat, azzal, hogy felkeltem és elhúztam itthonról.

Egyébként világvége napján még taxiztunk is egyet a városban, és akkora dugó volt. Mondta a taxis, hogy meg vannak hülyülve az emberek, csak mellékutcákon tudtunk menni, mert ahelyett, hogy otthon maradtak volna, hirtelen mindenkinek fontos elintéznivalója akadt, és egyébként elég nehéz volt taxit hívni is, mert előszőr azt mondták, hogy nem tudnak kocsit küldeni, így egy másik taxitársaságot is fel kellet hívnunk. Szóval elég sokan taxiztak még rajtunk kívül aznap. Mi csak azért, mert hideg volt és barátom el akart menni mindenáron egy boltba, ami nehezen megközelíthető lett volna járművel.

2012. dec. 24. 05:19
 14/19 anonim ***** válasza:

"Bocsássatok meg de akinek nincs ilyen ismeröse az ne itt büszkélkedjen hogy neki milyen józan és normális ismerösei vannak!Köszönöm! "

Akkor a leírásban oda kellett volna írnod, hogy nagyon szépen megkéred, csak azok válaszoljanak, akinek VAN ilyen ismerőse.

Nekem is van egy hasonló, bár őt nem tudom, hogy tényleg készült-e rá, de hogy komolyan félt, az biztos. Alig bírtam megnyugtatni, hogy fölösleges félnie.

2012. dec. 24. 08:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

annyi.h szabin volt a kollega

mégse évvégi bulira se jött el,mert a nullsíktól félt

2012. dec. 24. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát nem nagyon, de a fél suli hiányzott!!

Nekem annyi hogy mamám hozott a kútról két veder vizet, meg két karton vizet, meg három kenyeret a boltból. Ha netán télleg lenne sötétség.

2012. dec. 24. 18:41
 17/19 Napkiraly ***** válasza:
persze, az egyik ismerős lemondta a kábeltévét és az internetet
2012. dec. 26. 23:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én egyik munkatársam felvett rengeteg hitelt ahonnan csak tudott és elköltötte luxus dolgokra, nyaralásokra az összes pénzt, a sajátját is, mert hogy akkor már kiélvezi az életet. Most jó nagy szarban van. :D
2013. jan. 1. 19:12
 19/19 Napkiraly ***** válasza:
utolsó, ez komoly? :D neeeee :DDDD Tudod az a baj, hogy adnak is az ilyeneknek
2013. jan. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!