Pataky Attila osztja az észt, mit gondoltok róla?
2012. dec. 22. 12:41
11/20 anonim válasza:
Miért, nem veszed észre, hogy trágya zene megy a médiában. Kareoke-sztárcsinálás (x-factor és társai), nincsenek egyéniségek. Nem is lenne a médiának igénye régi Patakira vagy bárkire. Hiába készülnek jó zenék, nem adják a rádiók, magyar meg pláne ritka.
12/20 anonim válasza:
Biztos beépítettek az agyába egy chpiset.
13/20 anonim válasza:
Én akkor is! Így gondolom hogy az ember ahogy öregszik nem bölcsebb lesz hanem egyre hülyéb bár vannak ki! Vételek de a legtöbb ember ahogy öregszik úgy épül le!! Például itt van ez a Pataky attila is! ;DD
14/20 anonim válasza:
Valamelyik magyar rocktörténet könyvben láttam egy papírt, amire Pataky leírta a Rolling Stones Angie című számának a szöveg fonetikusan, hogy nyelvtudás hiányában el tudja énekelni ("áááájjndzsééé"). Ez jól jellemzi őt.
15/20 anonim válasza:
Vagy például itt van ez a hülye kérdező Sérteget engem privátba ez tisztára skizofrén :xDD
16/20 grönlandi beagle válasza:
"Át fognak látni rajtad, mint a tükrön." Már úgy érti, hogy amelyikről lekopott a foncsor? Vagy most hogy?
17/20 anonim válasza:
Nagyon kedves kérdező aki skizofrén tele írom az egész oldalt:D majd meglátod hogy Minden egye kérdésnél ott lesz a nevem csak Figyeld meg :DDD át néztek rajtam erre csak azt mondom hogy hahaha :DD Nagyon sok skizofrén van,itten csak én Goku nem na üdv a hatalmas:DDD
18/20 anonim válasza:
És még egész nap a monitort bámuljátok ez nem egésszéges De mielőtt azt gondolnátok hogy én is! nem gépről vagyok hanem Teloról szóval egész nap van időm írógatni :D nem ülök bent a szobában oszt bámulni a monitort és,ha olyan,perverz lennék mind ti akkor nem ráknám ki a nevem mind ti.. Névtelenül írógassatok a perverzioitokat :D de én Goku ki készítek mindenkit retegjetek a nevem láttán perverzek Üdv a királyotok Goku ;DDD;DD
19/20 anonim válasza:
vacsora csata [link] :D üdv anyátok pics@ája
20/20 anonim válasza:
Nekem Te!ne küldj perverz üzeneteket idióta!! Azt írja folyton!köcs*g vagyok engem mit!érdekel hogy!te mi!vagy te perverz állat:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!