MEGÉRZÉS! Neked milyen megérzésed jött már be?
Figyelt kérdés
Velem a következő történt: van egy új ismerősöm és tudom, hogy van egy kocsija. Egyszer csak valahogy bevillant, hogy neki kék színű az autója. Néhány nap múlva kiderült, hogy tényleg kék színű. Pedig egyáltalán nem gondolkodtam rajta, hogy vajon milyen autója lehet és az milyen színű, hiszen ez érdektelen számomra. Lehet, hogy puszta véletlen, de azért meglepődtem kicsit.
Veled történt már ilyesmi?
2012. dec. 21. 13:53
1/6 anonim válasza:
Megérzésből vettem egy terhességi tesztet és pozitív is lett.
Rá 2 hóanpra megérzésből megmondtam, hogy lányunk lesz. Lányunk is született.
Ma megéreztem azt, hogy nincs világvége és hogy ez is egy baromság, mint az összes többi. Egyenlőre még élünk.
2/6 anonim válasza:
Egyik éjjel volt egy olyan érzésem, hogy ne vegyek a jegyet a világvége előadásra. Először nem foglalkoztam vele,de aztán csak hallgattam rá. Jól is tettem, most futhatnék a pénzem után.
3/6 anonim válasza:
Megéreztem azt hogy befog jönni a lehetetlennek tűnő tippmixem. És be is jött:D
5/6 anonim válasza:
A múlt pénteki buliból hazafelé megéreztem, hogy szombaton baromira másnapos fogok lenni. Az is lettem :)
6/6 anonim válasza:
Jajam. Ha már a kocsikról van szó, egyszer olyan történt, hogy álltam a buszmegállóban, vártam a barátomra. Jött egy szürke kocsi, én meg valamiért azt éreztem, hogy a szülei ülnek benne. Pedig nem is beszéltünk ilyesmiről. Aztán megjött a barátom, és mondta, hogy az apja pont most mondta, hogy látott engem a buszmegállóban. És igen, szürke kocsijuk volt, bár tudom nagyon sok szürke kocsi van... De ez akkor is furcsa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!