Világvége hívők! Ha holnap (az-az 21-én) nem történik semmi, akkor befejezitek és elhiszitek, hogy nem lesz semmi világvége? Sem a reptoidok nem léteznek ezt is tudomásul fogjátok venni?
Egyébként a világvégehívők hisznek másban is? Mennyországban például. Mert ha elpusztul a világ, akkor elpusztul a Mennyország is, mivel az a világnak a része.
Egyébként remélem, hogy az összes világvégés kérdést törölni fogják.
" Kedves előző, higgy továbbra is a politikusaidnak és az afeletti halatomnak továbbra is, akik a világvégét terjesztik, a maják HELYETT. ;) "
Egyiknek sem hiszek. És az árnyékkormányban sem hiszek.
Én nem gondolok rád sehogy, butácska ;)
Az oké, hogy fog, ha nem pusztítja el az emberiség előbb....de ha egy nagy csoda módon pár száz év múlva nem éli fel teljesen és épp majd "meghal" a Nap akkor is lesznek ilyenek mint te akiknek nagy a szája,( mert ugye gondolom te mindent tudsz az életről és erről az egészről) és akkor bizony beszopják. Annyira biztos voltál az egészben, hogy mi nem lesz, csak nem tudom miből.
Lehet Mo.-ra is kéne egy igazi katasztrófa , hogy az ilyenek akik nem tudnak a saját életükkel foglalkozni csak belekötni másokba azok kihulljanak.
az biztos ;)
most pedig vegye be a gyógyszereit pista bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!