Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Világvége teória mikor ütötte...

Világvége teória mikor ütötte fel a fejét?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy mintha a válság kezdete környékén kezdték volna beharangozni a "világvégét". Lehet, hogy ettől várták a kilábalást a válságból (pl. élelmiszerrek, élvezeti cikkek vásárlása)?

2012. dec. 18. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Már István király koronázásakor is világvégét jósoltak 1000-re.

Azóta már elég sokszor volt ilyen jóslat, de eddig sosem vált be.

Egyes idiótáknak idönként eszébe jut ez az ötlet, a sok hülye meg ijedezik emiatt...

2012. dec. 18. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
kb. Jézus óta várják az antikrisztus eljövetelét...ez kb 2000 éve megy, az előtt is jósolhattak már ilyesmiket, szóval szerintem mióta ember az ember. :)
2012. dec. 18. 15:39
 3/9 A kérdező kommentje:
ja igen, azt nem írtam, hogy a maja naptáras cuccra gondoltam :)
2012. dec. 18. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

A maják is csak változást jósoltak nem világvégét.

Mellesleg nemtudom ki keverte össze a naptáruk végét a világvégével.

2012. dec. 18. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
A maja jóslatról én kb olyan 15 évvel ezelőtt olvastam, de gondolom ennél azért korábbi:) Az akkori leírások alapján egyértelműen világ végére utalt,pontosabban a jelenleg élő fajok végére, és egy új megjelenésére, valamilyen szellemlényekre. Az ezelőtti ciklusban valamilyen sárkányok éltek vagy ilyesmik ha jól emlékszem, ami azért érdekes mert összefüggésbe hozható ez a dinoszauruszokkal amikkel a maják nemigen találkozhattak, az némiképp érdekes. Csak mostanában, hogy az ominózus esemény bekövetkeztének időpontja aktuális kezdték el mondogatni hogy találtak hirtelen egy másik részt is a naptárból, hogy ne hisztizzenek az emberek mint minden világvége időpont kitűzése esetén szoktak, amiből már volt egy jónéhány darab, természetesen minden különösebb esemény nélkül.
2012. dec. 18. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Már jóval a válság előtt is létezett (csak akkor még távoli dátum volt, gondolom, ahogy egyre közelebb kerültünk hozzá időben, annál többen haraptak rá). Ne gyárts összeesküvés-elméleteket, így is túl sok van belőle az interneten.
2012. dec. 18. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

En eloszor olyan 10 eve olvastam rola.

Azelott ugyebar ott voltak az 1999-es es 2000-es "vilagvege" joslatok (Nostradamus meg tudom is en mi), es az emberek azokkal voltak elfoglalva. Miutan 2000 eltelt, fel kellett kapni valami ujat.

2012. dec. 18. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az internet bővülésével terjedt szét egyre jobban. Ha ESETLEG politikai céllal indították (hollywoody filmek stb.), TALÁN azt várhatják tőle, hogy az emberek elfogadják majd, amit látnak, HA ESETLEG mégis lesz valami..
2012. dec. 18. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor az ember megszületett.
2012. dec. 18. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!