Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A világ nagyhatalmai miért...

A világ nagyhatalmai miért nem tesznek intézkedéseket 2012.12.21 miatt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 15:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"A világnak se térben sem időben nem lehet vége. Ha egyszer valamikor a Föld meg is szűnik létezni, az nem a "világ vége", hanem a földi élet vége. Az univerzum attól még megmarad. Gondolom érted..."

Honnan vagy te abban olyan biztos, hogy a világ örökké fog létezni? És ha a Föld elpusztulhat, akkor az univerzum is eltűnet örökre. Állandó változáson megy keresztül a világegyetem. Félreértés ne essék, nem hiszek ebben a dec. 21-ikei baromságban, csak mondtam.

2012. dec. 17. 17:18
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező: Tudod akiket megválasztanak ilyen magas posztokra azoknak általában van eszük és nem hisznek a baromságokban mint a december 21-én meg nem történő világvégében.
2012. dec. 17. 17:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyetek betojva,mert Bruce Willis már intézkedik :)

Amúgy szerintem max annyi lesz,hogy 21-én sok szűzesség fog elveszni :)

2012. dec. 17. 17:44
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyírná ki magát a sok világvége hívő, annyival kevesebb idióta mászkálna szabadlábon... Már nem egy gyilkosság is történt e miatt a badarság miatt, el se hiszem, hogy az emberek mennyire félrevezethetőek... Ezt teszi a média...
2012. dec. 17. 17:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Biztosan fel hívták már a Doctort.
2012. dec. 17. 18:09
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

1. Mert pár ezo-s emberen kívül senki nem olyan buta, hogy ezt elhiggye.

2. Ha tényleg világvége lenne, akkor szerinted mégis milyen intézkedéseket lehetne/kellene tenni?

Gondolkozz már kicsit!!!

2012. dec. 17. 18:34
 27/28 anonim válasza:
Szerintetek ez valós? 2 napja vezettem haza és a rádióba u.n.:világvége zenéket játszottak ! ez csak e vicc hogy pénzt csináljanak ebből az egészből ha tényleg baj lenne akkor már a politikus nagyokosokat az atombunkerjükbe szállították volna.ez az én véleményem legalábbis...
2012. dec. 18. 15:39
 28/28 anonim ***** válasza:

Tényleg?

Ez melyik rádión volt?És milyen számok voltak?

Tuti volt a Soundgarden-től a Black Hole Sun.

2012. dec. 18. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!