Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek az ikerlángok,...

Ti hisztek az ikerlángok, ikerlelkek létezésében? Van itt olyan aki meg is találta?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet felismerni ha valaki az? Ill mi jellemző az ilyen kapcsolatokra? Nem feltétlenül párkapcsolatra gondolok, hanem akár rokoni vagy baráti. Érdekelnének személyes tapasztalatok, történetek is. :)

2012. dec. 14. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam empatikusan, de fizikai síkon nem találkoztunk.

De már éeeztük egymást, és szerelmeskedtünk sokat, egymásra figyelve, érezve, hogy a másik is velünk foglalkozik.

2022. jan. 27. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is megtaláltam.

amikor megláttuk egymást minden eldőlt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Már aznap este olyan elemi vonzódást éreztünk, hogy azt nem hittük el.

soha, hasonlót nem éreztünk még.

megszünt körülöttünk az idő a tér, a köztünk lévő vibrálást az egész társaság érezte, látták rajtunk.

az egész életünk a feje tetejére állt.

Az együttlétekre megfelelő szó még talán nem is létezik. Az egész megmagyarázhatatlan, nem evilági.

Ha távol vagyunk minden éjjel egymással álmodunk mindketten, mintha ott is találkoznánk.

Óriási fájdalom a másik nélkül lenni,baromi sok akadályt gördít elénk a sors, de nem tudjuk elengedni egymást.

Érezzük távolról is a másikat , tudjuk mikor mi jár a egymás fejében.

megrettenünk a saját érzéseinktől amik egy pillanatnyi ismeretség után ránk törtek és napról napra fájdalmasan erősödnek.

Csodálatos de fájdalmas az egész út amin végig kell haladni vele.

Azelőtt csak olvastam ilyenről de túl szürreálisnak tűnt.

Megélni tényleg nagyon kemény próbatétel.

2022. jan. 27. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!