Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan hódíthatnám meg?

Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem egy nő. 30 körüli, én 19 vagyok. Nagyon jól kijövünk de Neki van párja.

A horoszkópja rák és az enyém is, az aszcendense pedig oroszlán. Sajnos az enyémet nem tudom.

Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mégis hogyan közeledjek felé.

Igazából úgy szeretném meghódítani, hogy észre se vegye csak azt, hogy szerelmes belém.

2012. dec. 13. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés földobta a napomat.
2012. dec. 13. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A holgynek van parja, aki jobban ismeri, ezert tole kell ezt megkerdezned!
2012. dec. 13. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívd el vasárnapi misére! :)
2012. dec. 13. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a "szilvás buktát, mert az szeretem" dobta föl a napom, a kérdés meg a lábát...
2012. dec. 13. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Állj rá, és foglald el. Mikor a közelébe mész, egy számláló kezd el visszaszámlálni a feje fölött, és amint elérte a nullát, a hölgy már a te csapatodhoz fog tartozni.
2012. dec. 13. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Én lehet csak 12 éves vagyok de normálizsabb választokat adok mint itt egyesek. A szíveddel hódícsd meg és csak magad ad.
2012. dec. 13. 19:07
 7/9 x) ***** válasza:

7. válaszoló látszik hogy nincs még túl sok élettapasztalatod, de nagyon aranyos vagy :) (mondjuk írni azt nem tudsz).

Egyébként kérdező nyilván azért van másik pasival mert őt szereti. Szerintem senkinek nincs joga tönkretenni egy kapcsolatot csak mert tetszik neki az egyik fél. Gondolj bele, te sem örülnél ha együtt lennél a szerelmeddel és valaki jönne hogy elvegye tőled.

2012. dec. 13. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ha kitöltöd kifogja adni az asszcendensedet is. :)

A kérdésedre válaszolva,nefoglalkozz vele!

Neki már van egy párkapcsolata,nerontsd el!

Gondold már magad a pasija helyébe.

Különbenis ő már egy érett nő,temeg majdnem hogy még gyerek vagy.(a nőhöz képest meg totál gyerek)

Ő máregy érett nő,már lehet gyerekeket is akar,egy (ha még nincs neki) és komoly kapcsolatra vágyik.

Te meg biztos nemakarod még lekötni magad.

Élvezd a fiatalságodat bulizz sokat amég lehet :D

Üdv. Egy fiatal lány!:)

2012. dec. 13. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:
két fia van
2012. dec. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!