Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tudtok a megszállásról?

Mit tudtok a megszállásról?

Figyelt kérdés
Konkrétan honnan tudhatja meg valaki ha egy nevezzük "betolakodó" (nak van a testeben es probalja manipulalni, el szivja az energiajat stb, , es hogy lehet ezen segiteni h ujra csak az ő lelke legyen a a sajat testeben, ne kelljen osztozni rajta mással?!

2012. dec. 10. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyit, hogy 21.-én jönnek a reptoidok, de a loúvak legyőzik őket, úgyhogy nem lesz megszállás.
2012. dec. 10. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter tud segíteni.
2012. dec. 10. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:
dili doki juppiii :D látom sokan hisztek ebben a dologban :D
2012. dec. 10. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, vannak olcsó kis apartmanok, de nagyon drága öt csillagos szállások is.
2012. dec. 10. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
amugy érdekelne a téma már igy viccen kívül is ,,, szóval örülnék egy normális válasznak :)
2012. dec. 10. 17:14
 6/8 anonim válasza:
Én inkább nem piszkálom az ilyen dolgokat . Ugyvagyok vele jobb nem jatszani az ismeretlennel. De engem is érdekelt és bementem egy templomba és megkérdeztem. Minden megyének van 1 hivatásos ördögűzője. A Vatikán elismeri az ördögűzést de tiltja a filmrevételét így amit látsz valószínűleg szerkesztett filmtrükkök. De viszont a pap úr azt is mondta hogy a Vatikánban is van ördögűző aki bizonyos alkamakkor be enged barkit es levezet egy ördögűzést. A hivatásos papok ülhetnek be akarmikor és nézhetnek végig akármit.
2012. dec. 10. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem is megszállt valaki onnan tudom mert mostanában többet eszem.DE LEHET EGYSZERŰEN BÉLFÉRGEM VAN.
2012. dec. 10. 17:33
 8/8 loupsolitaire ***** válasza:

1.) Le kell ülni csendben, és meditációs technikával fel kell tárnod elméd legmélyét. Ha van ebben kis tapasztalatod, akkor rájössz, hogy más is lakik benn.

2.) Ha elcsíped, meg kell szólítani. Kis gyakorlással ez is sikerülhet.

3.) Ha a betolakodó rájön, hogy lebukott, megpróbálja átvenni feletted az uralmat.

4.) Lesz egy pillanat, amikor már majdnem átveszi az uralmat, de még tudatodnál vagy. Na ilyenkor kell egy teflon serpenyővel jól orrba vágnod magad; de csakis ebben a pillanatban szabad, egyébként nem távozik, és akkor feleslegesen töröd be az orrod.

5.) Nem kell elhinni minden baromságot, és akkor a későbbiekben sem fog visszatérni a mocsok.

2012. dec. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!