Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Na nem sokára dec 21 ti nem...

Na nem sokára dec 21 ti nem paráztok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 20:54
1 2 3
 11/22 Zsizsik666 ***** válasza:
Parázunk vagy nem majd, ez a cucctól függ, amink épp akkor lesz.
2012. dec. 5. 21:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem parázunk, és röhögünk azokon, akik igen!
2012. dec. 5. 22:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegyétek még fel ezt a kérdést 50 milliószor, légyszi! Köszi!

-.-"

2012. dec. 5. 22:12
 14/22 Zsizsik666 ***** válasza:
Szerintem sokkal fájdalmasabb, ha babok nőnek ki az egész szobában, és olyanná változik, mint a dzsungel, az egyik babszem még be is mutat neked, majd megjelenik Jason, kerget a zombikkal együtt, te meg a futóbaboktól nem tudsz menekülni. Na ez már para.
2012. dec. 5. 22:15
 15/22 anonim válasza:
Hát igazából ,ha tényleg lenne.. akkor most mit tegyek? ígyis úgyis meghalok akkor addig kihazsnálom az életet..
2012. dec. 5. 22:41
 16/22 x) ***** válasza:
Én attól félek hogy a rengeteg "ti nem féltek?" kérdéstől kiakad az oldal és nem tudok majd ilyen hülye kérdéseket olvasni. Meg úgy egyébként is, az előző 500 ugyanilyen kérdésnél sem féltünk, akkor most miért kéne?
2012. dec. 5. 23:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Be vagyok sz..va, mert nem tudom, kinek mit vegyek Karácsonyra, hogy a lé is elég legyen, meg örüljenek is neki, és parázok attól is, hogy megint kapok egy csomó antihasznos holmit, mint eddig mindig, meg attól, hogy álmomban rám dől a fenyőfám, és tele lesz a hajam díszekkel, bár lehet, tök jól fog állni és akkor magamon hagyom szilveszterre is, meg abban jövök dolgozni is.
2012. dec. 6. 00:18
 18/22 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Engem ..vára nem érdekel a világvége miattam jöhet .. legalább nem kell ebben a szar világban élnem

Most sem kell, itt bizos senkinek sem fogsz hiányozni, na isten veled.

2012. dec. 6. 06:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi van, divat lett hogy minden balek kérdező itt panaszkodik?
2012. dec. 6. 07:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Lehet hogy mi balekok vagyunk de te úgy is nézel ki ...
2012. dec. 6. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!