Akkor most nem is Éva volt az első nő a földön, hanem ez a Lilith?
Lilith Ádám első párja volt, akit Isten hozzá hasonlóan a földből teremtett. Azonban hamarosan veszekedni kezdtek. A nő így szólt a férfihoz:”nem akarok alattad lenni”. A férfi azt mondta: “nem akarok alattad lenni, inkább feletted, mert megérdemled, hogy alul maradj én pedig felül”. A nő így válaszolt: “egyformák vagyunk, mivel mindketten a földből vétettünk”, de nem hallgattak egymásra. Ekkor Lilith kimondta Isten különleges nevét és felemelkedett a levegőbe. Ádám, az ember erre hívta teremtőjét: “Világ Ura, a nő, akit nekem adtál, elment tőlem”. Erre a Mindenható utána küldött három angyalt, hogy hozzák vissza.
Lilith természetesen igazi nő volt, aki nemet mondott és nem tért vissza. Ádám ezután megkapta, amit szeretett volna egy engedelmes kis feleséget, Évát. De bármennyire is ez volt a kívánsága, azért továbbra is az elérhetetlen, betörhetetlen nő vonzotta. Olyannyira, hogy néhány vallási nézet szerint gyermeke is született tőle, ő volt Káin.
Na ezt még nem hallottam, de jobb is volt így.
Kezdek agyf.szt kapni ezektől a barmoktól.
Mindent kiforgatnak és eltorzított fost adnak a világnak.
Utolsó te egy akkora f.sz vagy, hogy az már fáj.
Isten olyan "jóságos", hogy megöli azokat a gyerekeket akik nem tehetnek semmiről.
A másik meg a maszturbálásról amit állítasz, hát az...
Nem értem mi a problémád? Én csak azt írtam le amit hallottam, és olvastam. Nem értem miért kell le f.szozni?
Normálisan is lehetne mondani az érvedet, ja neked nem is volt érvelésed. ájáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!