Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez a Suicide Mouse videó?

Mi ez a Suicide Mouse videó?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is megnéztem,de a közepén bele kellett pörgetnem,mert csak feketeség volt,meg búgás,és annyira irritáló....

Igazából az a videó lényege,hogy először hallatszik a zongora hangja,és Mickey csak megy....

Aztán a zongora hangja átváltozik egy másik hanggá.

Nem tudom elmagyarázni,hogy milyen hang.

Utána jön a sötétség,aztán a sikoltozások,meg a kép elkezd mozogni,és megy tovább a sikoltozás.

Nagyon irritáló a videó,de azért végignéztem.:D

Elvileg ha végig nézed,akkor öngyilkos leszel,de én már egy csomó fajtát megnéztem,és nem történt semmi,szóval ez szerintem csak ilyen félelemkeltő videó,bár bennem csak egy kicsi nyugtalanság volt a videó megnézése után.

De viszont mindenkire máshogy hat.

Azt mondják,hogy epilepsziát lehet tőle kapni,ha valaki annyira fogékony az ilyenekre...

Úgyhogy csak saját felelősségre!:)

2014. márc. 2. 12:13
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Megnéztem a smile.jpg-t NAGYBAN (a nagybant csak kihangsúlyozni akartam), és egy olyan furcsa érzés éreztem.

Ha le kéne írnom, leginkább a nyugtalanság és a pánik között volt.

2014. márc. 14. 16:31
 13/13 anonim válasza:
Tudja valaki hol lehetne megnézni az utolsó 1percet?
2019. júl. 30. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!