Egy városi legenda.
Aki sokáig nézi, az állítúlag öngyilkos lesz avagy fura dolgokat kezd látni.
http://www.youtube.com/watch?v=C_h1dY66Rm4
Video alatt, kommentek felett a leírás.
"Volt már akinek semmi baja nem lett a viditől?"
Inkább úgy kérdezd,hogy volt egyáltalán olyan ember,akinek volt valami baja a viditől?!
Én már láttam,és még mindig élek,bár azt nem tudom garantálni,hogy normális vagyok..xDD
"A filmben igazából semmi különös nem lenne, Mickey folyamatosan visszajátszva kb. 6 épület előtt sétál el. Viszont valamiért döntött fejjel és egy rendkívül komor arckifejezéssel teszi ezt. Eközben véletlenszerűen leütött zongorabillentyűk hallatszanak másfél percig, majd fehér zajjá mosódnak össze. Leonard Martin vizsgálta a filmet és úgy gondolta túl ócska ahhoz hogy rákerüljön Disney válogatás DVD-jére. De mivel Disney készítette megtartott egy másolatot. Mindenki azt hitte, a filmnek vége miután a kép elsötétül. Azonban, mikor Leonard digitalizálta a videót, rájött, hogy az valójában 10 perc hosszú. A kép sötét maradt a hatodik percig, amikor visszatért a sétáló Mickey-hez. De itt már más volt a hang. Egy eltorzult sikolyhoz hasonló. Aztán egy éles sikoly hallatszott, az a fajta amit szenvedés hallani. Ekkor a komor arckifejezés mosollyá görbült. Végül a háttér és az egér is kezdtek természetellenesen eldeformálódni. A film elsötétült és egy orosz szöveg jelent meg aminek jelentése "a pokol látványa visszahozza a közönségét". Maltin kényelmetlenül érezte magát ezért egy alkalmazottat küldött be hogy fejezze be a filmet és készítsen jegyzeteket. A videó vége után az alkalmazott falfehér arccal botladozva hagyta el a szobát és miután "a valódi szenvedés ismeretlen" mondatot hétszer megismételte gyorsan elvette a biztonsági őr pisztolyát és a helyszínen fejbe lőtte magát.
Ennyi a történet lényege."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!