Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dynamo? Trükk vagy mágia?...

Dynamo? Trükk vagy mágia? Hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

jó tudom hogy már több kérdést feltettek a témával kapcsolatban és el is olvastam őket de mindegyik csak a telefon az üvegben vagy az iPhone elforgatást hozza fel amelyek tényleg fent vannak a youtube-on hogy kell a vízen járásra is mondtátok, hogy üveg lap. na de a Temzén? mikor ott evez mellette a kajak-kenus? de jó még ezt is elfogadom, hogy üveglap. meg azt is h lebeg...

De! amire kíváncsi vagyok, hogy látja a jövőt is? mert az új évadjában pl az EB-t elődöntőről megtette kombinált fogadáson, hogy 11-esekkel jutnak tovább meg több mint 2 góllal nyernek a spanyolok és elég sokat kaszált.. erre meg lehet mondani, hogy Szerencséje volt. hát de pont neki?.. meg az 1. évadba is pénteken megrajzolt egy következő heti újságból egy oldalt..

Ti erről mit gondoltok?

#dymna
2012. nov. 23. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

"Amikor valaki ilyet mond, mindig arra gondolok, hogy egy csalódott kisgyerek beszél belőle. Hiszen egy felnőtt, reális gondolkodású ember tudja, hogy ezek csak trükkök,..."

A kérdező kérdezte, hogy kamu vagy mágia?

Erre válaszoltam, hogy kamu, mert egyértelmű, hogy nem mágia-_-"

A másik, hogy ahogy szintén a kérdező is leírta, hogy már ez a 100. kérdés és már nagyon unalmas...

Főleg azért, mert vannak 100* jobb bűvészek is, mégis Dynamo őrület van, holott szerintem tiszta gagyi.

Az olasz csávó, aki előre megmondta az ottani olasz lottó jövő heti nyerőszámait és bejött, na az tud valamit ba*sszátok meg.

Országos cirkusz volt belőle, hogy na most kifizessék vagy sem, ugyanis több ezren megtették....

2012. nov. 24. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Na akkor kedves kérdező. Elmondom neked. Én már 5 éves korom óta bűvészkedek. Most elkezdtem nemrég tanulni ezt a fajta a trükköt amit Dynamo is csinál. Elmondom neked hogy a bűvészetnek van egy olyan ága hogy mentalizmus. A mentál trükkökhöz tartozik mind a gondolatolvasás, jövőbelátás, jóslás, stb... Ezeket lehet tanulni. Már azt is lehet tanulni hogy például meglehet mondani egy idegen embernek a nevét. Vagy ki lehet találni hogy kire gondolt, vagy amit Dynamo is csinált lehet hogy sok embernek hihetetlen de azt is már lehet tanulni, hogy hogyan jósold meg mondjuk egy sportfogadásnál hogy ki fog nyerni. Lehet hogy szerencséje is volt neki de ő ezeket mind tanulta mivel bűvész. Én is tudok másoknak "úgymond" a gondolataiban olvasni.:) De igazából nem lát bele senki sem a másik agyába.:D Szóval bűvésztrükk volt az amikor fogadott illetve amikor megrajzolta az újságot. 19/f
2012. nov. 24. 21:08
 13/13 anonim válasza:

Akkor már én is leírom a véleményem:D Valóban ez a dolga egy bűvésznek/illúzionistának, hogy kápráztassa az embereket.. De amikor olyan reklámot látok, ahol lesétál egy függőleges falon, minden eszköz nélkül, aztán pedig azt mondja, hogy ha akarjuk bármi lehetséges, akkor úgy elgondolkozom.. Ha én akarnék nagyon a falon járni, valószínűleg a gravitáció nyerne.. Akkor ne mondja már azt hogy ha akarom bármi lehetséges.. Lehet fikázni, de szerintem undorító ez a műsor.. Ha meglátom a TV-ben, akkor inkább elkapcsolok.

Kérdező kérdésére:

Az egész egy filmes trükk.. Már lassan a 18:30-as híradónak se lehet hinni, annyi kamu, csalás, hazugság megy a TV-ben, nemhogy egy ilyen Dynamo-nak.. Persze, szórakoztató és leköti az embert meg minden, de én rosszul vagyok attól a sok kamutól, amit ez az ember napról napra az agyatlan emberek elé tesz, akik persze mindent elhisznek amit látnak..

2012. dec. 2. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!