Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lesz december 21-én?

Mi lesz december 21-én?

Figyelt kérdés

a) Árnyékkormány fog szórakozni holografikus repülőcsészealj invázióval

b) valódi, földönkívüli invázió lesz

c) jóindulatú földönkívüliek jönnek ide

d) spirituális felemelkedés

e) semmi

Értelmes, komoly, NEM TROLLKODÓ válaszokat kérek.

2012. nov. 22. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
f, elragadtatás
2012. nov. 22. 16:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó tanítási nap, péntek.
2012. nov. 22. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

nem valami nap éj egyenlőség? :D

de am seemmii -.- nem lesz

2012. nov. 22. 16:54
 4/16 anonim válasza:
null sík.
2012. nov. 22. 16:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk disznóvágás.
2012. nov. 22. 17:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én melózni fogok úgyhogy ha az árnyékkormány holografikus ufo show-t tart azt remélem bejelentik előre mert megnézném.

Meló után talán megiszunk pár sört is, így a spirituális felemelkedés sem kizárt.

2012. nov. 22. 17:05
 7/16 Malats ***** válasza:
100%
Az összes egyszerre.
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy nappal előtte kapom meg a diplomát, 21.én terveztem meg ünnepelni.. Számomra abszolút a d válasz tűnik esélyesnek..:D
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
"SEMMI" nem lesz, de ha körülnézel, tudhatod, hogy valami készül... nézz körül.. az emberek kezdenek ébredni, egyre jobban elégedetlenek a maitársadalmi beillleszkedést illetően... kevés a fizetés, dolgozol, gürcölsz, az emberek java része rájött, hogy ssemmi sem a te jólétedet szolgálja, a divat, a ruhák, a játékprogramok, az ALKOHOL a drogok, mind mind arra valók, hogy elvonják a figyelmed ami a háttérben zajlik.. ez nem összeesküvés, teljesen egyértelmű, hogy modernkori rabszolgák vagyunk.. az a sok rákos megbetegedés sem véletlen... a levegőben, az esővízben is rengeteg méreganyagot kimutattak, amik rákot okozhatnak... a világot a pénz uralja, amit a háttérben megbúvó pár fős embercsoport irányít, utána jönnek az országok elnökei, akik semmiképp nem téged szolgálnak, hanem a pénzt, sok dolognak jártam utána, és nyitott szemmel járok, 21 éves istenverte fejemmel látom, hogy a világ nem jó, úgy, ahogy van, és nem is vagyok szabad ember... volt egyszer valaki, aki azt mondta, nevét nem tudom pontosan az illetőnek, de a következőket mondta: AZ a legnagyobb rabszolga, aki szabadnak hiszi magát, pedig valójában nem az!
2012. nov. 22. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
f, péntek
2012. nov. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!