2012.12.21. A 16. Szülinapom!?
"A kérdező kommentje:
abban hiszel, hogy csak egy biologiai gepezet vagy es semmi tobb? Ja a vallas a hulyek menedeke mi? Minden pap pedofil es rossz ember? De valamiben hinni kell mindenkepp nem? Te abban hiszel, hogy nincs semmi a halal utan."
Kedves kérdező! Ha egy idióta kérdéssel indítottál, csak mert az olyan menő, akkor legalább ne legyen már pofád utána vitát kezdeményezni az életszemléletedről!
A kérdésed egyébként sem ér meg egy normális reakciót. A válasz a legnagyobb jóindulattal is egy hatalmas és hangos NEM.
mondtam en hogy megtagadnam a vallasom? Nem. Nem akarok antikrisztus lenni. Liberalizmus alapaba veve nem a drog legalizacioarol vagy meleghazassagrol szol. A mai liberalizmus mar reg nem az alapgondolatrol szol. En nem vetlek meg teged a vilagnezeted miatt, te miert teszed? Miert itelkezel most peldaul a Biblia folott, anelkul hogy lenne valami fogalmad rola, hogy mit ir? Mi a tanitasa? Es most nem arra gondolok, hogy menj misere minden vasarnap, es ha rossz leszel isten megbuntet. Alapveto erkolcsi tanitasa van, ami rafer az emberekre. Nem vallasoskent is erdemes beleolvasni a Konyvek konyvebe (nem hiaba nevezik igy). En ugy kezdtem el olvasni, minha egy egyszeru regeny lenne.
Amugy ha nincs elet a halal utan, akkor minek elsz? Marhogy mi ertelme van a foldi letedek? A vege ugyis a nagy semmi. Van egy jo konyv, Janne Teller-tol a Semmi. Ajanlom. "Semmit sem erdemes csinalni, ha egyszer ugy sincs ertelme semminek." Nem vallasos konyv. Es sajnos a lapjai sincsenek selyempapirbol hogy jo jointot tudj belole tekerni.
" Es sajnos a lapjai sincsenek selyempapirbol hogy jo jointot tudj belole tekerni."
Ő nem olvastad , hogy nem én mondtam és azt , hogy nem támogatom ?
Körülbelül annyi a tapasztalatom , hogy 1x bele szívtam egy slukkot , hogy milyen az íze és ennyi az összes személyes kapcsolatom vele . Ez valahogy 5 éve lehetett de akkor se téptem be és azóta se próbáltam ki más hasonlót se .
Hogy nem a homárokról szól ? Az kicsit érdekes mert én biztonsági őr vagyok és tavaly ki küldtek egyszer egy LMP-s rendezvényre , hogy ne legyen balhé és másfél órából egy órán keresztül erről beszéltek ott .
A bibliát már olvastam úgyhogy van róla fogalmam .
De őszintén , hogy higgyek egy olyan könyvnek amit elmesél azt 100 évvel a megíródása előtt történt és addig semmilyen írásos dokumentum nem volt róla és szájhagyomány útján terjedt , pont úgy mint a népmesék . A népmesékről gondolom tanultál és sose volt 2 egyforma történet mert mindig valaki hozzá tett vagy épp elvett a történetből . Másrészt az a problémám vele , hogy a történtek létezésére semmilyen megerősített tudományos tény nincsen . Viszont elég sok cáfolás van amit szépen be bizonyítottak ( pl.: torinói leplet festették ) .
Ez mellett miért is kéne úgy élnem ahogy valaki régen kitalálta ? Mivel rengeteg ember élt azóta aki pont az ellentéte a biblia által elképzelt normának , és mind normálisan élt . A halál után pontosan tudom , hogy mi van . Férgek és egyéb állatok jól laknak belőlem .
Hogy minek élek ? Ez jó kérdés . Talán az a válasz erre mint arra , hogy Minek eszel ha úgyis ki sz@rod . A válasz egyszerű , miért ne ? .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!