Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012.12.21. A 16. Szülinapom!?

2012.12.21. A 16. Szülinapom!?

Figyelt kérdés
én vagyok az antikrisztus?
2012. nov. 21. 20:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

abban hiszel, hogy csak egy biologiai gepezet vagy es semmi tobb? Ja a vallas a hulyek menedeke mi? Minden pap pedofil es rossz ember? De valamiben hinni kell mindenkepp nem? Te abban hiszel, hogy nincs semmi a halal utan."

Kedves kérdező! Ha egy idióta kérdéssel indítottál, csak mert az olyan menő, akkor legalább ne legyen már pofád utána vitát kezdeményezni az életszemléletedről!

A kérdésed egyébként sem ér meg egy normális reakciót. A válasz a legnagyobb jóindulattal is egy hatalmas és hangos NEM.

2012. nov. 21. 22:52
 22/31 A kérdező kommentje:

mondtam en hogy megtagadnam a vallasom? Nem. Nem akarok antikrisztus lenni. Liberalizmus alapaba veve nem a drog legalizacioarol vagy meleghazassagrol szol. A mai liberalizmus mar reg nem az alapgondolatrol szol. En nem vetlek meg teged a vilagnezeted miatt, te miert teszed? Miert itelkezel most peldaul a Biblia folott, anelkul hogy lenne valami fogalmad rola, hogy mit ir? Mi a tanitasa? Es most nem arra gondolok, hogy menj misere minden vasarnap, es ha rossz leszel isten megbuntet. Alapveto erkolcsi tanitasa van, ami rafer az emberekre. Nem vallasoskent is erdemes beleolvasni a Konyvek konyvebe (nem hiaba nevezik igy). En ugy kezdtem el olvasni, minha egy egyszeru regeny lenne.

Amugy ha nincs elet a halal utan, akkor minek elsz? Marhogy mi ertelme van a foldi letedek? A vege ugyis a nagy semmi. Van egy jo konyv, Janne Teller-tol a Semmi. Ajanlom. "Semmit sem erdemes csinalni, ha egyszer ugy sincs ertelme semminek." Nem vallasos konyv. Es sajnos a lapjai sincsenek selyempapirbol hogy jo jointot tudj belole tekerni.

2012. nov. 21. 22:53
 23/31 A kérdező kommentje:
na ja hulye kerdesre hulye valaszt vartam, nem szitkozodast
2012. nov. 21. 22:55
 24/31 anonim ***** válasza:

" Es sajnos a lapjai sincsenek selyempapirbol hogy jo jointot tudj belole tekerni."

Ő nem olvastad , hogy nem én mondtam és azt , hogy nem támogatom ?

Körülbelül annyi a tapasztalatom , hogy 1x bele szívtam egy slukkot , hogy milyen az íze és ennyi az összes személyes kapcsolatom vele . Ez valahogy 5 éve lehetett de akkor se téptem be és azóta se próbáltam ki más hasonlót se .

Hogy nem a homárokról szól ? Az kicsit érdekes mert én biztonsági őr vagyok és tavaly ki küldtek egyszer egy LMP-s rendezvényre , hogy ne legyen balhé és másfél órából egy órán keresztül erről beszéltek ott .

A bibliát már olvastam úgyhogy van róla fogalmam .

De őszintén , hogy higgyek egy olyan könyvnek amit elmesél azt 100 évvel a megíródása előtt történt és addig semmilyen írásos dokumentum nem volt róla és szájhagyomány útján terjedt , pont úgy mint a népmesék . A népmesékről gondolom tanultál és sose volt 2 egyforma történet mert mindig valaki hozzá tett vagy épp elvett a történetből . Másrészt az a problémám vele , hogy a történtek létezésére semmilyen megerősített tudományos tény nincsen . Viszont elég sok cáfolás van amit szépen be bizonyítottak ( pl.: torinói leplet festették ) .

Ez mellett miért is kéne úgy élnem ahogy valaki régen kitalálta ? Mivel rengeteg ember élt azóta aki pont az ellentéte a biblia által elképzelt normának , és mind normálisan élt . A halál után pontosan tudom , hogy mi van . Férgek és egyéb állatok jól laknak belőlem .

Hogy minek élek ? Ez jó kérdés . Talán az a válasz erre mint arra , hogy Minek eszel ha úgyis ki sz@rod . A válasz egyszerű , miért ne ? .

2012. nov. 21. 23:20
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Te leszel az Antikrisztus édes anyja én meg az édes apja és pontban 2012 12 21.én 21 óra 12 perckor kell megtörénie az aktusnak
2012. nov. 21. 23:29
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a rész kimaradt , hogy még azért nem szeretem a vallásokat mert kétszínűek és csak a jó dolgokról beszélnek de ami megtörtént és nem épp a javukat szolgálja arról nem beszélnek . Például azokról a milliónyi emberek akik értelmetlenül megöltek azért , hogy a katolikus vallás elterjedjen és az " szent célért " megölt emberekről . De lehetne beszélni arról a kisgyerekekről is akiket a papok megrontottak , hogy azzal kapásból tönkretették az életét ( ha jól emlékszem akkor itt hozta valaki fel ezt a témát ).
2012. nov. 21. 23:30
 27/31 A kérdező kommentje:
valoban nem tiszta az egyhaz multja, de errol nem maga a vallas tehet. Ott kezdodtek a problemak, hogy Nagy Konstantin allamvallassa tette a kereszteny vallast. Innentol kezdve politika miatt szepen zullott a dolog. De szerintem inkabb az alapgondolatra kene figyelni, nem az emberi gyengesegre ( pl pedofilia ) Ne olj, Ne lopj, Ne paraznalkodj.. Ha valaki ezekkel a tanitasokkal telljes ellentetben el, az mar hogy lehetne jo ember? Persze gondolom a baratod nem egy rablogyilkos, csak azt probalom mondani, hogy a kereszteny tanitas egy alapveto erkolcsi tartast ad, es nem latom, hogy ebben mi olyan rossz.
2012. nov. 22. 07:36
 28/31 A kérdező kommentje:
a keresztes haboruk amugy nem a vallas terjesztese miatt voltak, kizarolag politikai celja volt. Kevered az egyhaztortenelmet es jezus tanitasat. Kr. U. 313-tol szinte semmi koze nem volt az egyhaznak a tanitashoz. Mara viszont teret vesztett az egyhaz a politikaban es kezd visszaallni a rend. Persze most sem tokeletes. Egyaltalan nem. Es sokmindennel en sem ertek egyet ami az egyhazban es az intezmenyeiben folyik. Ha mindenkinek eros lenne a hite, nem tortennenek ilyen szornyusegek, mint kisgyermekek megrontasa. Szoval nem a vallassal van a baj, hanem az emberekkel.
2012. nov. 22. 07:54
 29/31 anonim válasza:
Te is decemberi vagy: Én is. :D Csak én 12. 12. Amúgy a válasz a kérdésedre az, hogy majd kiderül.
2012. nov. 22. 11:02
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
am azt senki nem veszi észre h rómában 7millíó emberből 5 milliót kinyirtak csak mert keresztény volt?
2012. nov. 22. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!