2012.12.21. A 16. Szülinapom!?
Akkor fogsz életet adni az antikrisztusnak, az első raptoidnak a földön.
Ő fogja raptoidokkal benépesíteni a földet, és az embereket úgy fogják tenyészteni, mint mi a csirkéket!
Na most megijedtem.
Kérlek ne bánts.
Annyira szánalmas vagy, hogy azt sem érdemelnéd meg, hogy kosz legyél az antikrisztus lábán.
11. Készülhet.
A sátán is teremtmény. Isten teremtette, ő rendelkezik folotte. És mivel szabad akaratából tért a rossz útra, még jó hogy fél tőle.
Első vagyok .
Sok sikert a próbálkozáshoz ! Bár ahogy elnézem nagy szükséged lesz rá . Félsz egy nemlétező személytől de létező személyeket akarsz legyőzni :D .
Amúgy tudod mi az , hogy pokol vagy antikrisztus ? Segítek egy kicsit ! Mindkettőben közös az , hogy csak kitaláció .
Ok készülök. 2012.12.21.-én találkozunk.
Addig is menny el a papbácsihoz és kérdezd meg tőle is.
De lehet meg kellesz várnod amíg megver egy-két postást és baszélget egy-két kislánnyal.
Kérdező !
Hallottál már a magyar helyesírási kézi szótárról ?
Ott értelmesebb dolgok vannak mint a bibliában és ahogy elnézem számodra igen sok mindent taníthatna .
De elég jól meghazudtolod saját magadat mivel bár kitörölték az írásodat de ha jól emlékszem akkor így írtál róla : " minek irtok ha nem hisztek ebben a sz@rvan ? "
De minek is higgyünk kitalációban ha a valós dolgokba is lehet kapaszkodni ?
Amúgy ha ilyen hívő vagy akkor miért is akarod megtagadni a vallásodat hogy antikrisztus lehess ?
Szerintem te se tudod már , hogy mit hazudsz össze vissza .
Amúgy az egyik rokonom mindig mondogassa , hogy a biblia kiváló cigipapírnak . Bár nem vagyok drogok híve de igaza van benne .
Amúgy tudod mi egyáltalán a liberálisok célja ?
Segítek benne ! A homárok és romák támogatása , drogok legalizálása , átállás alternatív erőforrásokkal . De a legnagyobb baj velük , hogy nem tudnak gondolkodni , hogy mit miből valósítanak meg és ha megtették akkor hogyan tovább . Mivel még egyikről se halottam olyat , hogy a közbiztonság javítása , közlekedés javítása , mezőgazdaság fejlesztése és a többi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!