Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012.12.21. A 16. Szülinapom!?

2012.12.21. A 16. Szülinapom!?

Figyelt kérdés
én vagyok az antikrisztus?
2012. nov. 21. 20:09
1 2 3 4
 11/31 gregarm ***** válasza:
100%
Ja és még valami. Csak egy jó tanács: GONDOLKOZZ MIELŐTT KÉRDEZEL!!!
2012. nov. 21. 21:00
 12/31 A kérdező kommentje:
De ha mégis én vagyok, akkor az 1. 2. és 9. Hozzászóló elkárhozottként fog megrohadni a pokol tornácán.
2012. nov. 21. 21:02
 13/31 anonim ***** válasza:
Mekkora egy lúzer antikrisztus vagy te, hogy félsz Jézustól, meg nem akarsz a pokolra kerülni, te?
2012. nov. 21. 21:03
 14/31 anonim ***** válasza:

Akkor fogsz életet adni az antikrisztusnak, az első raptoidnak a földön.

Ő fogja raptoidokkal benépesíteni a földet, és az embereket úgy fogják tenyészteni, mint mi a csirkéket!

2012. nov. 21. 21:05
 15/31 gregarm ***** válasza:
100%

Na most megijedtem.

Kérlek ne bánts.

Annyira szánalmas vagy, hogy azt sem érdemelnéd meg, hogy kosz legyél az antikrisztus lábán.

2012. nov. 21. 21:06
 16/31 A kérdező kommentje:

11. Készülhet.

A sátán is teremtmény. Isten teremtette, ő rendelkezik folotte. És mivel szabad akaratából tért a rossz útra, még jó hogy fél tőle.

2012. nov. 21. 21:07
 17/31 anonim ***** válasza:

Első vagyok .

Sok sikert a próbálkozáshoz ! Bár ahogy elnézem nagy szükséged lesz rá . Félsz egy nemlétező személytől de létező személyeket akarsz legyőzni :D .

Amúgy tudod mi az , hogy pokol vagy antikrisztus ? Segítek egy kicsit ! Mindkettőben közös az , hogy csak kitaláció .

2012. nov. 21. 21:09
 18/31 gregarm ***** válasza:

Ok készülök. 2012.12.21.-én találkozunk.

Addig is menny el a papbácsihoz és kérdezd meg tőle is.

De lehet meg kellesz várnod amíg megver egy-két postást és baszélget egy-két kislánnyal.

2012. nov. 21. 21:17
 19/31 A kérdező kommentje:
abban hiszel, hogy csak egy biologiai gepezet vagy es semmi tobb? Ja a vallas a hulyek menedeke mi? Minden pap pedofil es rossz ember? De valamiben hinni kell mindenkepp nem? Te abban hiszel, hogy nincs semmi a halal utan. Ha ugy vesszuk, neked ez a vallasod. En sem hiszek a felhon ulo szakallas oregurban aki neha beleszol a dolgokba a foldon. De. Ha belegondolsz, miert vagy te ekkora egyhaz ellenes? Miert mondod h az osszes pap pedofil? Vagy hogy olyan ostoba vagyok, mert keresek valami kapaszkodot az eetben, lehet h labilis, de legalabb probalkozom. Persze vannak pedofilok. Van bun es bunhodni is fognak akik bunbe estek. Minden vallas ezt tanitja. Amugy. Azt gondoljatok, hogy a pokol, vagy a purgatorium konkret hely? Nem em az. De ha pl azt mondom lelkiismeretfurdalas, vagy orulet akkor mar atod a parhuzamot? Olvastad mar a bibliat egyaltalan? Jossz a nagy liberalis dumaddal, de nem tudod mirol beszelsz.
2012. nov. 21. 21:37
 20/31 anonim ***** válasza:

Kérdező !

Hallottál már a magyar helyesírási kézi szótárról ?

Ott értelmesebb dolgok vannak mint a bibliában és ahogy elnézem számodra igen sok mindent taníthatna .

De elég jól meghazudtolod saját magadat mivel bár kitörölték az írásodat de ha jól emlékszem akkor így írtál róla : " minek irtok ha nem hisztek ebben a sz@rvan ? "

De minek is higgyünk kitalációban ha a valós dolgokba is lehet kapaszkodni ?

Amúgy ha ilyen hívő vagy akkor miért is akarod megtagadni a vallásodat hogy antikrisztus lehess ?

Szerintem te se tudod már , hogy mit hazudsz össze vissza .

Amúgy az egyik rokonom mindig mondogassa , hogy a biblia kiváló cigipapírnak . Bár nem vagyok drogok híve de igaza van benne .

Amúgy tudod mi egyáltalán a liberálisok célja ?

Segítek benne ! A homárok és romák támogatása , drogok legalizálása , átállás alternatív erőforrásokkal . De a legnagyobb baj velük , hogy nem tudnak gondolkodni , hogy mit miből valósítanak meg és ha megtették akkor hogyan tovább . Mivel még egyikről se halottam olyat , hogy a közbiztonság javítása , közlekedés javítása , mezőgazdaság fejlesztése és a többi .

2012. nov. 21. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!