Démonidézésről szeretnék érdeklődni. Valaki valamit?
nyilván azért akarsz idézni démont mert az egész szellemvilágról hiányos információid vannak.
isten nem az amit a templomban mondanak és a démon sem az amit olvashatsz róluk.
egyébként a démon választja ki az emberét és próbálja meghódítani, nem az ember választ démont.
"démon választja ki az emberét és próbálja meghódítani, nem az ember választ démont."
igen ez tényleg így van...
szépen fogalmaztad meg!
csak egy probléma van ezzel, van mikor túlnő rajtad a démon és nem fogod tudni uralni na akkor van az,hogy tönkre teszi az életed és az őrületbe kerget vagy rosszabbik esetben a halálba...
és ez nem vicc!akkor már mindegy ki hódit kit mivel soha nem szabadul meg ez a szerencsétlen tőle ha neki áll démont idézni!!!! és elnyomni nagyon nehéz azt akit egyszer "beengedsz" ...
üdv:
Alexandra
ja és, hogy el ne felejtsem a háttérből Peter...
Ne foglalkozz velük bolondok.
Olvasd amit küldtem privibe.
hm kedves utolsó ha ilyen jártas vagy ezen a téren küld már el nekem is azt amit a kedves kérdezőnek küldtél!
nem tart semmiből én viszont okulhatók belőle!
Kétlem, hogy elég nyitott lennél erre.
Valószínűleg egy elvakult kereszteny vagy, mint a többi válaszoló. Ha elküldeném amint meglátod az első bejegyzést gondolkodás nélkül jönnél vissza ide és hülyéznéd le azokat akik valójában jót akarnak.
1,
Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá!
7,
Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen alkalmaztad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését, miután sikerrel használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél!
szóval akkor hogy is van nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!