Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Démonidézésről szeretnék...

Démonidézésről szeretnék érdeklődni. Valaki valamit?

Figyelt kérdés
Menete, esetleg konkrét feljegyzések érdekelnének

2012. nov. 21. 13:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

nyilván azért akarsz idézni démont mert az egész szellemvilágról hiányos információid vannak.

isten nem az amit a templomban mondanak és a démon sem az amit olvashatsz róluk.

egyébként a démon választja ki az emberét és próbálja meghódítani, nem az ember választ démont.

2012. nov. 23. 16:26
 22/31 anonim ***** válasza:

"démon választja ki az emberét és próbálja meghódítani, nem az ember választ démont."

igen ez tényleg így van...

szépen fogalmaztad meg!

csak egy probléma van ezzel, van mikor túlnő rajtad a démon és nem fogod tudni uralni na akkor van az,hogy tönkre teszi az életed és az őrületbe kerget vagy rosszabbik esetben a halálba...

és ez nem vicc!akkor már mindegy ki hódit kit mivel soha nem szabadul meg ez a szerencsétlen tőle ha neki áll démont idézni!!!! és elnyomni nagyon nehéz azt akit egyszer "beengedsz" ...

üdv:

Alexandra

ja és, hogy el ne felejtsem a háttérből Peter...

2012. nov. 23. 18:09
 23/31 gregarm ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük bolondok.

Olvasd amit küldtem privibe.

2012. nov. 23. 18:23
 24/31 anonim ***** válasza:
55%

hm kedves utolsó ha ilyen jártas vagy ezen a téren küld már el nekem is azt amit a kedves kérdezőnek küldtél!

nem tart semmiből én viszont okulhatók belőle!

2012. nov. 23. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Küld már el nekem is, ráakarod a szomszédra idézni egy démont.
2012. nov. 23. 18:33
 26/31 anonim ***** válasza:
nem!!! csupán kiváncsi vagyok mit rontottam el akkor mikor kaptam egy "jóbarátot" magam mellé...akkor mikor én használtam fel az idézést a saját javamra...
2012. nov. 23. 18:36
 27/31 gregarm ***** válasza:

Kétlem, hogy elég nyitott lennél erre.

Valószínűleg egy elvakult kereszteny vagy, mint a többi válaszoló. Ha elküldeném amint meglátod az első bejegyzést gondolkodás nélkül jönnél vissza ide és hülyéznéd le azokat akik valójában jót akarnak.

2012. nov. 23. 18:40
 28/31 anonim ***** válasza:

1,

Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá!

7,

Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen alkalmaztad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését, miután sikerrel használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél!

szóval akkor hogy is van nálad?

2012. nov. 23. 18:48
 29/31 A kérdező kommentje:
Egész életemben keresztény hívő voltam. Egy percet sem voltam boldog. Amióta megtagadtam a keresztények ostoba hazugságait, azóta teljesen máshogy látom a dolgokat. Szeretném ha az elvakult keresztények nem pofáznának bele abba amit nemértenek. Honnan veszitek egyáltalán hogy a démonok gonoszak? A mesékkel teleszőtt bibliából? Kicsit nézzetek vissza az időben. Úgy kb az egyiptomiakig. Köszönöm a linket pont ezt kerestem! Nem is gondoltam hogy ilyen sokan vagyunk akik átlátnak a hazugságokon
2012. nov. 24. 22:54
 30/31 anonim ***** válasza:
tegnap este piáltam, pedig nem is sokat, de nem emlékszem semmire, de állítólag démonokról beszéltem, eltorzult az arcom, és kötöszködtem rendőrökkel, 1 roma bandával, 1 barátommal, 1 járókelővel, autókat ütöttem, a tetejükre másztam és ütöttem őket, kiborítottam szándékosan 1 szemetest, és 1 kirakatüveget majdnem betörtem kézzel, és állítólag azt mondtam 1 üzlet elött, h bemegyek és mindenkit meg fogok ölni. én nem hiszek amúgy se a keresztény, se a sátánista, se semmilyen vallási dologban, de komolyan megrémültem, soha nem idéztem se démont, se angyalt, se semmit, de azt mondom h nem akarok ilyenekkel foglalkozni... amúgy elötte nap olvastam 1 kicsit a bibliából, mert a kezembe akadt, de úgytűnik nemsokat segített, pedig mindigelfog egy ilyen jó nyugotd érzés, mikor évente egyszer-kétszer bemegyek 1 templomba, nemtudom, hogy ez valamilyen pszichológiai hatása-e a helynek, vagy tényleg léteznek-e ilyen erők.. de azt mondom még ha nincs is, akkor se idézz démont, mert mégha nemis tűz fel semmi csodalény a szarvára, lehet, h bekettyózol, mert bebeszéled magadnak
2014. dec. 29. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!