Kértem pénzenergiát az ezo tv-től, és fordítva sült el/ Mit csináljak? Átok, vagy rontás ül rajtam? Vagy valami más?
42 vagyok, van két lányom, miattuk is fontos lenne, hogy visszaforduljon a pénzenergia.
biztos vagyok benne, hogy az ezo tv nem kamu, valami rontás, vagy átok ül rajtam.
Ha nem kamu az EZO Tv, és átok van rajtad, akkor hívd vissza őket, told nekik a pénzt, ugyan ők semmit nem csinálnak abból, amit mondanak, de talán pozitívabb lesz a hozzáállásod, ha hiszel ebbe a sületlenségben, és a pozitív hozzáállás mindig javít a dolgokon. Így akár sikeres is lehet.
Ja, és valóban pszichológus! :)
Kedves kérdező! Az ezo-tv valóban nem kamu, hanem egy profitorientált gazdasági vállalkozás, a szórakoztatóipar része. Ugyanott készül (Budán), ahol a többi betelefonálós műsor (nyereményjátékok), és robotgéptukmáló félórák.
Ha te nem mulatságból nézed, az az jelenti, hogy igen alacsony lehet az értelmi képességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!