Akik hisznek a december 21-i világvégében: Ti vesztek azért karácsonyi ajándékokat a családnak, arra az esetre, ha mégsem?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 20:55
11/23 anonim válasza:
Banyek 7-es :D Kikerüli a fény a bazinagy meteoritot? :D "jájj ez nagy!"- és félreugrik? :D Vagy hogy? :D
12/23 anonim válasza:
6-os válaszolónak:
Hogy hihetnek emberek ezrei istenben,mikor semmi kézzelfogható bizonyíték nincs rá?
U.i. Nem azért írtam, mert elhinném ezt a világvége dolgot...
13/23 anonim válasza:
nekem nem kell világvége, csak a NAV szűnjön meg :D
14/23 Valor válasza:
#12: Meglátásom szerint a kettő nem ugyanaz: míg a dec21-i világvége egy konkrétan meghatározott időpontban bekövetkező elkerülhetetlenül halálos esemény, addig a vallás az egy egész életen átívelő "valami", ami az adott egyén születése előtt és a halálát követően is létezett / létezik, de közvetlenül nem határozza meg a (földi) életét (magyarán van választási lehetősége).
Tehát mindkettő hitbéli dolog, de mégsem ugyanaz. Szerintem. :)
15/23 anonim válasza:
nem, mert bukta lenne. Ugye mindenki úgy veszi hogy nem lesz semmi, de lehet hogy leszakad az ég. Jahhh a Reptoidok nem alszanak...
16/23 anonim válasza:
Én sütök sütit a reptoidoknak,hogyha mégis.
17/23 anonim válasza:
Én már elkezdtem megvenni az ajándékokat, hogy mire lecseng a világvége, és a "hívők" rájönnek, hogy élnek, ne akkor kelljen vásárolni menni, amikor ők megrohanják a boltokat.
18/23 anonim válasza:
Én nem hiszek a világvégében, de ha hinnék, akkor is vennék, mert ha esetleg mégse következik be, van mit adni, viszont ha bekövetkezik akkor tökmindegy, hogy mire költöttem úgyse élünk tovább. Amúgy szerintem a világvége hívők se hisznek benne igazán, mert ha hinnének, akkor miért nem mondtak fel a munkahelyükön és vettek fel óriási hiteleket, amiből még kiélvezhetnék az élet utolsó napjait? Bármi is lesz a világvége, akkor úgyis megszűnik a jelenlegi rendszer és nem kell visszafizetni:)
19/23 anonim válasza:
A sok itt poénkodó meg vicceskedő ember pofáját nézném meg amikor minden elsötétül december 21.-én :DDD
20/23 anonim válasza:
Én örülnék a sötétségnek, mert könnyebb volna fosztogatni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!