Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi is lesz pontossan 2012.12.2...

Mi is lesz pontossan 2012.12.21. -én?

Figyelt kérdés
Én bevallom hiszek a világvégében,csak nem értem,hogy keverik ide a null sikot,a Reptoidokat,Nibiru, Pólusváltás, Fotonövezet, Meteor, Szökőár, Invázió , és valami FényFókákat-légyszi magyaráza el valaki nekem,hogy mi mit jelent pontossan,és,nemérdekel az,hogy ez csak kitaláció,vagy sem,mert mindenkinek megvan a maga véleménye,és ha azt a többi ember nem tolerálja akkor tartsa meg magának...Köszönöm.

2012. nov. 11. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Péntek, a hét utolsó munkanapja.
2012. nov. 11. 22:18
 2/11 yugym válasza:
23%

A kérdésedben benne van a válasz !

Napkitörés stb pólusváltás következhet be ezáltal szökőár meg a többi csapás . Nem lesz vikágvége mert még sok elintézetlen dolog van a világban ezért bevonzuk azt h nem lesz világvége . Ha mégis bekövetkezne akkor mindent megtudunk odaát . Értelmes válasz nincs erre a kérdésre mert ahány ember annyi féle válasz . Erre a kérdésre csak találgatások vannak már nem csak itt de a médiában is feszegették már ezt a témát sikeretlenűl .

Sztem ne féljük jöjjön aminek jönnie kell.

2012. nov. 11. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Fényfókák?

Azta... na ez még nekem is új... azt hiszem a reptoidoknak már nem csak a loúvaktól kell félniük..

2012. nov. 12. 00:10
 4/11 Malats ***** válasza:
100%
Mi lesz? Az itteni ezo kategoria szét lesz bombázva.
2012. nov. 12. 00:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Visszatér Optimus fővezér és az autóbotok.
2012. nov. 12. 07:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezennel megkérem az összes világvége hívőt, hogy utalják át nekem a pénzüket, hiszen úgysem lesz rá szükségük a világvége után.
2012. nov. 12. 09:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Invázió az tényleg lesz. Az ajándékboltokban. Na, az durva lesz.
2012. nov. 12. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A szovjetek a világvégehívőkre dobnak egy szép nagy hidrogénbombát. Ezen kívül a napkitörés tönkreteszi a Föld mágneses terét, ami miatt pólusváltás következik be és tönkremennek az elektronikus eszközök - emiatt a hisztériában szenvedők, a trollok és Reptoid Flottaparancsnok nem lesz itt fennt. Emellet összecsapnak a loúvak, a reptoidok, a krixkraxi-lumbulábiak, a plejádok, a motherbookdriverek, a szürkék, a feketék, a jetik, a fénylények, és a bazinagy emberevő űrhalak. A Nibiru nem találja el a Földet, hanem 1 millió km-re húz el mellete, és belezuhan a galaktikus központba. A Lakatos, és Galambos famíliák pedig megdöntik Obama rémuralmát. A NASA és a Nemzetközi Katasztrófavédelmi Tanács javasolja, hogy mindenki vonuljon atombunkerekbe és vigyen magával egy zsák veccőt, és savanyú uborkát a reptoidok ellen. Ja és majd' kifelejtettem: A Föld belép a nullsíkba ezért nem lesz fény, áram és hang 3 napon keresztül. Röviden tömören ennyi, és a FényFókákat elne hidd, azokat csak kitalálták.

Üdv: Fapuma

2012. nov. 12. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:

A Nibirut azért nem látjuk (pedig már csak pár millió km-re van), mert a nullsíkban tartózkodik. A Föld is áthalad majd a nullsíkon, de a Nibiru addigra már messze jár.

Fapuma

2012. nov. 12. 13:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezoterika rovatnak vége lesz.
2012. nov. 12. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!