Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez vélletlen vagy Ö akarta igy?

Ez vélletlen vagy Ö akarta igy?

Figyelt kérdés
3èvvel ezelött elvetèltem,nagyon szerettük volna azt a babát,a mai napig nem tudom kiheverni ezt a fájdalmat.már szakitottam akori párommal,most 3èv után ujra találkoztam vele a temetöbe ahol mindig megszokok gyujtani egy gyertyát a kislányomnak,itt egy nagton mèly beszèlgetès után megcsokolt ès azt mondta,h attol,h neki azota lett családja negondoljam,h ö nem szokott rá gondolni.a kèrdèsem az lenne,h szerintetek ez egy vèletlen lehet,h pont ott talalkoztunk es beszèlgetünk?
2012. nov. 11. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nincsenek véletlenek, csak fel nem ismert összefüggések.
2012. nov. 11. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
A közös kislányotok sírjához mentetek mindketten... most komolyan azt hiszed, hogy ez véletlen?
2012. nov. 11. 16:20
 3/6 Zsizsik666 ***** válasza:

Nézd. Hogy pont ott találkoztatok nem véletlen, hanem természetes, ennek így kéne lennie mindenkinél, akivel hasonó történt... De minek csókolt meg, ha családja van? Hiteget? Nem bír titeket elfelejteni, mi lett volna ha...nem vetélsz el!? Vajon azért mentetek külön, mert így alakult?

Hagyd a fenébe az ilyet szerintem, ő sem tudja mit akar! Biztos nem a gyerek akarta így. :/

2012. nov. 11. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Véletlen és véletlenek vannak. Az is véletlen, hogy még nem csapódott bele a földbe egy nagyobb égitest :P
2012. nov. 11. 16:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem a sirjához,mivel nem született meg nincs sirja,ilyen kápolna fèlesèg.èn is erre gondoltam,h csak hiteget.köszönöm az èrtelmes válaszokat
2012. nov. 11. 16:30
 6/6 Zsizsik666 ***** válasza:

:(

Nem túl szép tőle. :( De ős em tudja, mint artam, mit is akar, szóval, inkább szerintem próbáld újrakezdeni az életed. A lányod sem akarná, hogy szenvedj valaki mellett...

2012. nov. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!