Mi lehet ezen a videón?
2012. nov. 10. 21:57
1/6 Szobek válasza:
Nem tudom, de nem szeretnék vele találkozni....
2/6 Szobek válasza:
Jó lenne tudni mit találtak utána....
3/6 anonim válasza:
Ez a sza*rság már kismilliószor be lett ide linkelve. Most már eggyel többször. A válaszokat is megtalálod.
5/6 x) válasza:
Szerintem eléggé erőltetett. Már eleve az hogy kamerával vadásszák ezt a dolgot. Meg persze remélem nem csak én fedeztem föl benne a filmes elemet hogy egy darabig figyeli a kamera, ráközelít és csak után néz bele a kamerába a lény. Utána a kamerarángatós, káromkodós menekülés meg már tényleg nagyon filmes. De ettől függetlenül nem mondom hogy nem igazi, viszont a chupacabrától szerintem ez elég távol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!