VILÁGVÉGE 2012! Nibiru, Pólusváltás, Fotonövezet, Reptoidok, Meteor, Szökőár, stb stb Ha ennyi féle esemény várható év végén. Most komolyan melyik az igazi? :D Ki az a hülye aki ezeket beveszi? Nem furcsa, hogy minden hülye mást állít?
Zsizsike! Egy jó festő, ha kérik, hogy fesse be az eget, nem azt kérdi, hogy hogyan, hanem hogy milyen színűre.
Egyébként az én anyukám is jött haza kiskoromban a munkahelyéről, és mondta, hogy holnap világ vége lesz, mer egy kollégája bejelentette. Azóta már sokszor maradt el valamilyen műszaki hiba miatt. Reménykedjünk, hogy most sem fognak működni a gépek.
Úristen! A kép, amit feltettem, sokkal sötétebb lett! Halál komoly! Először fehér UFO volt rajta, most meg barna! Nappal fényképeztük, most meg éjszakai égbolt van rajta!
Ez biztos jelent valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????
egyértelmű h zombie apokalipszis lesz...
Én már felkészültem rá ;)
eGYÁTALÁN NEM FURCS HOGY MINDENKI MÁST ÁLLIT! DECEMBER 21.E LEFOJÁSA: ELŐSZŐR A FOTON ŐVBE LÉPÜNK BE
-EGY ORAMULVA OTT A FŐLD ŐSZEÜTKŐZIK A NIBIRUVAL AMINEK KŐVETKEZTÉBEN A POLUSOK FELCSERÉLŐDNEK ÉS SZŐKŐÁR KELETKEZIK.
A BECSAPODÁS HATALMAS TŐRMELÉKDARABOKAT LŐK KI AZ ÜRBE AMIK METEOR ESŐKÉNT HULLANAK VISZA . eRRE FELFIGYEL MAJD A REPTOID NEVÜ IDEGEN FAJ IS. ÉN IDÁIG TUDTAM LEVEZETNI AZ ESEMÉNYLÁNCOT.
Kedves omikron,
mondd, mikor jártál utoljára elmeorvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!