Van valami értelme ennek az ezotéria kategóriának?
Szerintem van értelme, vagyis lenne ha csak egy picit kevesebb offolást kapna az ember. Én egyébként azt nem szeretem amikor le gyökereznek meg le idiótáznak, mert hiszek valamiben amiben más nem. Meg jó lenne ha esetleg meg lehetne beszélni a dolgokat és nem csak veszekedni.
Én komolyan veszem az ezotériát de barátokkal jobbat lehet róla beszélgetni.
Az EZO is egyfajta életszemlélődés egy újabb vallásokat utánzó, szellemi spekuláció- mint ahogy a vallások is azok voltak valamikor-mára gyökeret eresztettek hol és mi, azt valószínűleg az időjárás" földrajzi adottság" is befolyásolta.
Egy problémám van csak mindegyikkel, hogy nem logikusan gondolja végig a legtöbb ember hanem ez szimpatikus, remény ad, ezt elhiszem- ebben túl sok a félelmet okozó, ezt elvetem. ezt elég meghallgatni, a másiknak könyvekeit kellene bújnom. Ez csak szövegel a könyvekben pedig régi prófétai írások vannak amit nem árt ismerni, hátha van valami istenféle és pokol tüze.... biztos ami biztos...
De egyiknél se vettem észre azt, hogy komolyabban megszeretné érteni, hogy miért vagyunk -e világon, mitől élünk egyáltalán? Vagy összehasonlítani a régi fennmaradt vallások által terjesztett mesevilágokat-- mi az ami talán közös bennük, amiben van logika és ami igaz lehet.
Vagy miért kell újabb és újabb illúziókat kitalálni logikus gondolkodás helyett?-- mert az EZO csak egy modernebb változata a vallások különböző hiszekegyében
A Csehszlovák birodalom felélesztésén ügyködnek itt az összeesküvők. A sok trollkodás egyszerű dezinformáció.
László jósnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!