Mi volt nov. 9-én? :) vagyis minek kellett volna lenni ? :)
Nem vok ezós mielőtt belém köttök, csak láttam a kérdést.
értelek,...... persze voltak vannak, akik előbbrehozták a december 21-ét. :-)))))
nem lesz semmilyen világvége minthogy most sem volt november 9-én nem lesz dec.21-én sem. !
Világvége lesz. Egyszer. Nem most (bár...) hanem valamikor.
Ha épp ésszel belegondolsz egyszer a Nap is kialszik, mert nem örök energiaforrás , akkor biztos a halál, mindenkire, nincs kivétel.
És akkor is lesznek világvége kikiáltók, és akkor be is fog jönni, csak ezt nem fogja tudni senki.
Addig meg akik nem veszik komolyan az életet és az emberi elme bizonytalanságát (lásd a sok öngyilkosságot a dec. 21 miatt) ezzel szórakoznak és ez szomorú. Persze az is lehet, hogy igaz lesz, de azt nem fogjuk itt megbeszélni úgy érzem.
Nem lehet biztosra venni, hogy nem lesz mert eddig nem volt(lásd a fiú és a farkas történetét) és azt sem hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!