Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy...

Mi a bizonyíték arra, hogy létezik az Univerzum?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam töprengéseim során, hogy honnan tudjuk azt hogy ez amit élünk a valóság ? Mi van, ha ez csak álom ? Mint abban a Nikol Kidmen filmben, ahol meghaltak és nem is tudták, pl egy atomháborúban ami a hidegháborúban tőrt ki, mind meghalltunk, olyan hírtelen tőrtént az egész, hogy nem is észleltük hogy már nem vagyunk és ugyanúgy élünk tovább az álmainkban egy esszenciális asztrálsíkon.

Ugye tudjuk, azt hogy az anyag csak az emberi gondolatok kivetülése, hogy ahol az emberi tudat van, csak ott létezik és mi a gondolatainkkal a kérdéseinkkel irányítjuk ezt a világot amit mi valóságnak észlelünk, ezt megállapították a kvantumfizikusok, tehát az egész olyan mintha valóban egy fiktív álomvilágban élnénk. Mi bizonyítja, hogy ez az Univerzum, ez az élet valódi ?

2012. okt. 30. 20:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
NEM mindenki krumpli, mert a kérdezö egy tök csak azt képzeli ember,vagy is titkon ö is krumpli szeretne lenni,de azzal is mellé fogna, mert mi mind dinnyék vagyunk akik olyan krumplinak képzelik magukat,amik embernek látjâk maguk!
2012. okt. 30. 21:27
 12/35 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez a világ nem valódi csak a képzeletünkben létezik, a valóságban pedig mind dalekok vagyunk.

http://www.youtube.com/watch?v=LXkAB5aXn24&feature=youtube_g..

2012. okt. 30. 21:33
 13/35 anonim válasza:
legközelebb kevesebbet igyál kedves kérdező.
2012. okt. 30. 21:35
 14/35 x) ***** válasza:
84%
Ha erről bármi biztosat tudnánk mondani akkor már nem itt tartanánk. :) És jó is ez így. Legalább van min gondolkodni az értelmes embereknek is.
2012. okt. 30. 22:13
 15/35 Platypus ***** válasza:

Gratulálok, felfedezted a szolipszizmust.

[link]

[link]

2012. okt. 30. 23:38
 16/35 anonim ***** válasza:
44%

"Ugye tudjuk, azt hogy az anyag csak az emberi gondolatok kivetülése, hogy ahol az emberi tudat van, csak ott létezik és mi a gondolatainkkal a kérdéseinkkel irányítjuk ezt a világot amit mi valóságnak észlelünk"

Hát ide figyelj... ha tényleg így lenne és mi irányítanánk a világot a gondolatainkkal, akkor én nem olvasnám ezt az idióta kérdést és te se léteznél... :)

2012. okt. 31. 00:38
 17/35 anonim ***** válasza:
WoW, ezen én is gondolkoztam már, hogy mi van ha csak én vagyok és minden ami körülöttem van az én következményem. Oo Kicsit fura ezt leírni. És hogy egy egy izmus is. Szóval teremtettem egy izmust. Vagyis megtaláltam létem értelmét. - Mondanám, ha még mindig ennek az elvakult gondolkodásnak a híve lennék.
2012. okt. 31. 00:52
 18/35 anonim ***** válasza:
Na de most aztán marhára rátapintottál te nikolkidmen.
2012. okt. 31. 01:23
 19/35 anonim ***** válasza:
Az anyag az emberi gondolatok kivetülése? Hát nem tudom, én hiába gondolok már hetek óta az ötös lottóra, nem igazán akar materializálódni:D
2012. okt. 31. 09:55
 20/35 anonim ***** válasza:
54%

>mint abban a Nikol kidman filmben

rosszul kezdődik

>háború tőrt ki, hírtelen, meghalltunk

16 év és/vagy 100 IQ alatt lehetsz

>esszenciális asztrálsíkon

lol

>ugye tudjuk, hogy...

a szokásos gyenge próbálkozás ez előre megerősítésre, csak az használja, aki tudja, hogy hülyeséget fog mondani

>az anyag csak az emberi gondolatok kivetülése

ne olvass többet a kvantumfizikásról még néhány évig, de inkább soha. A tipikus együgyű, szenzációhajhász, tudatlan következtetés.

>ahol az emberi tudat van, csak ott létezik

ezt sem mondta egy tudós sem, ráadásul hülyeség

>gondolatainkkal a kérdéseinkkel irányítjuk ezt a világot amit mi valóságnak észlelünk

Hogy jönnek ide a kérdések? A kvantum-dekoherencia továbbra sem azonos azzal, hogy az agyad teremti meg irányítja az univerzumot. Bár nem várható el a hozzád hasonlóktól, hogy utánaolvassanak, netán megértsenek valamit.

>mintha valóban egy fiktív álomvilágban élnénk

ez még abból sem következik, amit te állítasz

>Mi bizonyítja, hogy ez az Univerzum, ez az élet valódi ?

Semmi. A tudásunk erről empirikus.

A pontszámod összességében 1/10, az egy pontot azért kapod, mert válaszoltam.

Ignoramus

2012. okt. 31. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!