Minek nevezik ezt? Mi lehet az oka?
Pár hónapja szakítottam párommal, és közben édesanyám is meghalt. Volt, hogy édesanyámmal álmodtam a halála után 6 héttel, de azt még megtudtam magyarázni. Utánaolvasva pszichológiával.
Mostanában viszont volt páromat "érzem" folyamat. Értsd: Egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulatom, és a jegygyűrűmet érzem, amit már szintén nem hordok, lelki, fizikai fájdalmaim vannak, pedig nem kéne, és egyből ő jut eszembe. Volt olyan ráírtam ilyenkor, és valóban kórházban volt, de volt olyan, hogy nem tudtam elaludni, és sírni lett volna kedvem, és az is bejött vele kapcsolatban. Hetek óta ez van, és nem tudom, mi lehet.
nálunk a családban is van ilyen öröklődik...sajna :S
anyukám is látja ha valaki meghal most viccen kívül és a szobájában valami csak úgy leeseik ha vki meghal.... ő nem foglalkozik ezzel inkább elnyomja... ( most lehet sokan lehülyéznek ezért a többi dologról nem mesélek legfeljebb privátban)
5/ az hogy ha valaki meghal akkor az első 5 percben valóban megtörténhetnek dolgok attól függ mennyire felvilágosult a lélek vagy mennyire fogta fel önmaga megváltozását. Vagy is előfordulhat hogy valami leesik de az is hogy azt érezzük mintha megfogta volna a vállunkat még hozzá határozott fogást lehet érzékelni, aztán minden megszűnik, mert a léleknek sietős az útja mennie kell!
Ha a pároddal történt baj és azt esetleg megérzed, akkor miért nem érdeklődsz utána, vagy ha nem vagytok örök-haragban miért nem keresed meg? talán segítségre szorulna?
Kérdező ezt neked írtam előbb;
Ha a pároddal történt baj és azt esetleg megérzed, akkor miért nem érdeklődsz utána, vagy ha nem vagytok örök-haragban miért nem keresed meg? talán segítségre szorulna?
ezt nevezzük telepátiának-- az átlag embereknél is létezhet olyan emberek irányában akiket szerettek vagy valamilyen szorosabb vérségi kapcsolat volt köztük.
( [link]
Keresd meg ezt és olvass bele sok mindenre választ kaphatsz
van olyan fejezet is ami a para-képességekkel foglakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!