Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet szelemet idézni? XD

Hogy lehet szelemet idézni? XD

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ouija táblával pl.
2012. okt. 24. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Lámpa dörzsöléssel, vagy az a Djinn?
2012. okt. 25. 02:28
 13/14 Karesz6969 ***** válasza:

Kérdező!

Te komolyan gondolod, hogy itt neked valaki is egy hatásos receptet fog kínálni szellemidézéshez???

2012. okt. 25. 14:12
 14/14 Sally06 válasza:
Sokan itt viccesnek érzik magukat... és jól el vannak.. végig olvastam az összes vàlaszt, de csak a hülyeség . Egy válasznak sem láttam értelmét. Én hiszek a szellemekben és rengeteg dolgot tapasztaltam is evvel kapcsolatban. Nagyon senkinek nem beszèlek erről mert hülyének néznek. Viszont rengeteg könyvet el olvastam és rengeteg filmet meg néztem. És ne idézzük szellemet. Az esetek többségében balul sül el a dolog. Nekem 12 éves korom òta (emlékszem) szellemekkel kapcsolatos történésekrE és ha nem velem történtek volna én is ki röhögném azokat akik ilyeneket mondanának. Na mindegy szerintem ne idézz szellemet. Én sem tenném... Pedig tudok egy pár módszert*jobb félni mint meg ijedni üdv.
2012. okt. 27. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!