Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012 December 21. Eljön-e a...

2012 December 21. Eljön-e a világvége?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Lesz-e világvége vagy sem 2012. December. 21. én. Van félnivalónk?
2012. okt. 16. 19:44
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Errefelé vannak kínai boltosok.. Szólhatnék nekik hogy építsenek hajókat és megmenekültünk mint a filmben :D
2012. okt. 16. 22:53
 22/29 anonim válasza:
Az a maja naptár nem a mi naptárunk szerint volt csinálva és ha a minaptárunk szerint lenne számítva akkor már rég "eljött volna a világ vége" de te is élsz én is élek mindenki él.
2012. okt. 17. 12:55
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen lesz:).De ha lesz ha nem az már nem mindegy.Ha megtörténik én kinn fogok ülni a tetőn popcornal a kezemben és nézni fogom a pusztítást.
2012. okt. 17. 20:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Igen, jön a világvége! Már itt van a krixkraxi-lumbulábi-reptoid flotta a naprendszerben! Hozták az aunnaki és guargumi flottát is! Most aztán végünk!!!!
2012. okt. 18. 15:07
 25/29 Shai-Hulud ***** válasza:

Bizony van félnivalód!

Ha még egyszer megkérdezed, akkor olyan világvége lesz, de olyan!

2012. okt. 18. 15:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Tegyetek fel olyan kérdést, hogy MOST hogy érzizek, eljön a világvége december 21-én? És akkor mindig újszerűnek minősül majd a kérdés, moderátorok sem tudnak mit kezdeni vele. Én reménykedek valami változásban, de nem világvégében. Embereknek bűntudatuk van, azok éreznek világvégét.
2012. okt. 18. 16:36
 27/29 Skywalker33 ***** válasza:
0%

Halihó.

egy biztos: a változás.

nem lesz mindig ugyanígy ahogyan most kicsiben és nagyban is igaz ez, és minden jel szerint ezekben a napokban teljesen új világ keletkezik.

Amit eddig segített a Föld és a láthatatlan világ annak vége, új irányokat támogat majd amely irányba menni könnyebb lesz mint idáig, régi viselkedési mintákat meg nem lehet majd tovább folytatni mert szembeszélben nehéz.

Aztán ez választásra készteti majd az embereket: régi vagy új. Mindenki választani fog és a két tábor nem tud sajnos együtt élni sokáig.

Ez egy belső folyamat amely az ember belsejében kezdődik(megváltoznak az érzéseid és a gondolataid, szerencsés esetben a kozmikus értékek felé fordul a figyelmed)...és szép lassan a külvilágban is változást hoz.....

csá.

T :)

2012. okt. 19. 09:35
 28/29 anonim válasza:
Komolyan mondom... Sok hülye ember(bocsánat :D) elhiszi ezt a baromságot, amit más barom emberek kitaláltak.. Ez a kisbolygó még nem is létezeik.. pfuu... Kiakasztó..
2012. nov. 2. 11:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? A kérdés az, hogy addigra eljön-e a pulcsi, amit megrendeltem a vaterán?
2012. nov. 13. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!