Meg lehet Istent idézni?
Figyelt kérdés
Szeretnék kérni tőle valamit.Ja és keresztény vagyok.2012. okt. 15. 17:26
11/20 A kérdező kommentje:
rendben,olvasni fogom!Most pedig megyek.
2012. okt. 15. 18:13
12/20 anonim válasza:
Nem kell megidézned. :) Anélkül is ott van mindenütt. Csak beszélj hozzá, mondd el mit szeretnél. Kérj tőle bátran Jézus nevében. Mert, aki kér az kap.
Valamilyen módon biztos válaszolni fog neked.
13/20 A kérdező kommentje:
Rendben.De akkor is teljesíti,ha nehezet kérek?
2012. okt. 16. 18:37
14/20 anonim válasza:
Imádkozz hozzá, és ha érdemesnek tart rá, megjelenik előtted.
15/20 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz!XD
2012. okt. 21. 09:47
16/20 anonim válasza:
Attól függ mit kérsz tőle. Ha úgy látja, hogy neked az rossz lenne, bármi károd származhatna belőle, nem fogja megadni. (Ő jobban ismer minket, s jobban látja mi a jó nekünk. :P)
Nincs olyan, hogy valaki nem lenne érdemes arra, hogy Istennel kapcsolata legyen. :S Ez kárhoztatás kategória... Krisztus mindenkiért meghalt, hogy újra kapcsolatba kerülhessen Istennel, s beszélhessen Vele.
18/20 anonim válasza:
Én a Sátánt akarom. De azt rögtön.
19/20 A kérdező kommentje:
De ő gonosz!
2012. nov. 7. 16:08
20/20 anonim válasza:
szerintem kevered istent a télapóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!