Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek van védelmi karkötőtök...

Nektek van védelmi karkötőtök a babán?

Figyelt kérdés

Tudom ez hülyén fog hangozni de a kislányomon szelem van 2 éves.A férjemnek az elöző kedvese aki öngyilkos lett ő "telepedett" a kislányunkra

Több furcsa dolog történt is vele már

Az egyik legdurvább talán az volt mikor még csak 4 hónapos volt a kiságyból kikerült a francia ágyra úgy h én a konyhában voltam ő meg a bátyjával (ikrek) a kiságyban.

A lakásban csak én voltam a 2 gyermekkel

Tudtok valami olyan karkötőt ajánlani ami hatásos?

Régen nem hittem az ilyen és ehhez fogható dolgokban de ma már sajnos tapasztalva.... igen

Érdekes dolgok a mai napig történnek...

Aki viccesnek tartja tegye de ha egyszer vele történne meg...

2012. okt. 15. 13:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kedves negativ hozza szolok irtam

aki meg nem elte at nem tudja

azt meg h nem vagyok normalis ki kerem magamnak

en sem hittem ilyen dolgokban de ami torten megtortent

ha nincs normalis hozza fuzni valod akkor nem kell a komment

koszke

2012. okt. 15. 16:49
 22/25 anonim ***** válasza:
Szegény gyereked :S Bevezetném azt a szabályt, hogy csak a normális embereknek lehessen gyereke.
2012. okt. 15. 16:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Remélhetöleg az apja azért normális volt és akkor talán van esélye a gyereknek, hogy ne lépjen az anyja nyomdokaiba...
2012. okt. 15. 17:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Nyugi, az én válaszomat egy az egyben ki is töröltette.

Szerintem itt a nőnek kellene valami szakember, de az nem az ezoterika terén lenne jártas...

2012. okt. 15. 19:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy troll, egyébként így összességében ez a téma ezzel a fogalmazással együtt simán szomorú.
2012. okt. 16. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!