Nektek van védelmi karkötőtök a babán?
Tudom ez hülyén fog hangozni de a kislányomon szelem van 2 éves.A férjemnek az elöző kedvese aki öngyilkos lett ő "telepedett" a kislányunkra
Több furcsa dolog történt is vele már
Az egyik legdurvább talán az volt mikor még csak 4 hónapos volt a kiságyból kikerült a francia ágyra úgy h én a konyhában voltam ő meg a bátyjával (ikrek) a kiságyban.
A lakásban csak én voltam a 2 gyermekkel
Tudtok valami olyan karkötőt ajánlani ami hatásos?
Régen nem hittem az ilyen és ehhez fogható dolgokban de ma már sajnos tapasztalva.... igen
Érdekes dolgok a mai napig történnek...
Aki viccesnek tartja tegye de ha egyszer vele történne meg...
Igen csak tudod az ikrek mellett még van 2 gyermekem és hát nem tudom hogy az ilyen szakembereknek milyen anyagi vonzatuk van...
szégyen ide-oda ez van...
ezért próbálkoznék először karkötővel ha az sem segít akkor majd...
Komolyan mondom kérdezö, te nem vagy normális ha elhiszed ezeket amiket írsz.
Gyorsan keress fel egy szakembert, mert a végén még a gyerekeidet fogod bántani, ha még jobban belezakkansz ebbe a szellem mániádba....
Komolyan azt hiszed, hogy a szellem lököd a kádba be, meg lefogja a gyerek kezét? Normális vagy te? Nem hiszem.
Ne legyetek már ilyen szemtelenek, emberek! Lepontoztok mindenkit, aki az
EZOTÉRIA témához ír, eltévedtetek? Minek jösztök ide kritizálni az anyukát? Elhiszem, hogy hihetetlen nektek, amíg nem láttok majd szép napon egy szellemet, de attól, hogy ti vakok vagytok és az orrotoknál messzebbre nem láttok, sajnos van ilyen.
A védelmi karkötőt inkább átkok, szemmelverés ellen használták. Ez az öngyilkos kedves nem tud nyugodni, nyilván a maga módján vezeti le a sérelmeit rajtatok. Ezzel a halott nővel is beszélni kellene, rávenni, hogy menjen el onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!