Miért lett vicc az ezotéria rovatból?
Régebben ha jól emlékszem normális válaszok érkeztek de most..ha ez a kérdés pl hogy:"Ez szerintetek tényleg egy xy lény?"és egy kép utána csatolva arról,erre már rögtön az a válasz hogy:
Nem ez nemaz , ne álmodozz már annyit ilyen nem is létezik, biztos csak valami eltorzult állat stb.Honnan tudják ilyen biztosan hogy ez nem idegen lény?Talán láttak már ilyet?
Jó hogy az ien ezo tv-s izé jósok csak kamuk de van ami tényleg létezik.
Végülis csak arra lennék kíváncsi:Ha valaki feltesz egy kérdést, akkor miért egyből az ilyen trollkodó izé kommentek jönnek rá válaszként?
A nap végén megnyugtató olvasni hogy nem én vagyok a legsötétebb és nem vagyok agyhalott, irányítható zombi. [link]
No offense. De trollkodni nem szoktam, inkább finoman megpróbálom leírni, hogy amit a kérdező kiírt, bármennyire is szeretné, nem úgy van, nincs tudományos alapja, viszont az ellenkezőjére van. Vallási témákat nem sorolom az ezóssal egy kategóriába, ott nem is akarják a kérdezők/válaszolók megtéríteni egymást (legalábbis a többség) meg annak mélyebb, kulturális eredete van, amit nem illik firtatni.
Többször elmondtam már csipkelődő stílusban is, és kulturáltan is, hogy szerintem ez a videó/fénykép ezért meg ezért kamu. Bármennyire is meglepő, mindkettőre ugyanúgy kapom az oltásokat, hogy spirituálisan agymosott, "na már megint egy materialista", meg "hülye vagy ha azt hiszed hogy a kormányok nem titkolnak semmit", stb...
Ne kenjétek az elégedetlenségeteket a válaszolók stílusára, mert legtöbbeteknek (tisztelet a kivételnek) nem azzal van bajotok, csak egyszerűen nem tűritek az ellenvéleményt!
Tudjátok, ez az éretlen, neveletlen, trollkodó fiatalság azért mégiscsak jobban tud valamit. Például megtanulta, hogy a XXI. században vagyunk, ahol már egy-egy fényképnek vagy videofelvételnek nem hihet az ember, de még teljes honlapoknak sem. Miért veszitek támadásnak, ha valaki azt mondja, hogy Photoshop vagy tényleg van ilyen állat, stb...? Miért, mi számít akkor normális válasznak? Aki próbál értelmesen megmagyarázni valamit, az inkább fogja be a száját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!