Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lett vicc az ezotéria...

Miért lett vicc az ezotéria rovatból?

Figyelt kérdés

Régebben ha jól emlékszem normális válaszok érkeztek de most..ha ez a kérdés pl hogy:"Ez szerintetek tényleg egy xy lény?"és egy kép utána csatolva arról,erre már rögtön az a válasz hogy:

Nem ez nemaz , ne álmodozz már annyit ilyen nem is létezik, biztos csak valami eltorzult állat stb.Honnan tudják ilyen biztosan hogy ez nem idegen lény?Talán láttak már ilyet?

Jó hogy az ien ezo tv-s izé jósok csak kamuk de van ami tényleg létezik.

Végülis csak arra lennék kíváncsi:Ha valaki feltesz egy kérdést, akkor miért egyből az ilyen trollkodó izé kommentek jönnek rá válaszként?

2012. okt. 13. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Régen sokkal viccesebb volt mikor még lehetett reptoidozni meg 404-ezni:(
2012. okt. 13. 17:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Most is lehet, csak visszafogottabban.
2012. okt. 13. 18:01
 13/21 anonim ***** válasza:
A téma adja magát.
2012. okt. 13. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Hát sajnos ez a világ rendje. Régebben egész jókat lehetett vitatkozni itt is, meg a valláskritika kategóriában is, meg értelmesen lehetett bármiről beszélni. De mivel egyre több az unatkozó fiatal, aki örömét leli mások megalázásában, a gúnyolódásban és a troll viccelődésben, sajna véget értek az arany évek. Mert sok mindent meg lehet tanulni az interneten, csak a kulturált viselkedés alapjait nem. És, amint láthatod az előttem szólók kifejezetten büszkék arra, hogy az emberi társas viselkedés elemi szabályait sem tartják be. Ez van, az agreszív embereké a világ, azoké akik már szinte fizikailag nem képesek elviselni, ha más a világnézeted.
2012. okt. 13. 19:33
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az jobban bejön, hogy itt kitrollkodom magam, aztán élőben meg jófej vagyok.
2012. okt. 13. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:

A nap végén megnyugtató olvasni hogy nem én vagyok a legsötétebb és nem vagyok agyhalott, irányítható zombi. [link]

No offense. De trollkodni nem szoktam, inkább finoman megpróbálom leírni, hogy amit a kérdező kiírt, bármennyire is szeretné, nem úgy van, nincs tudományos alapja, viszont az ellenkezőjére van. Vallási témákat nem sorolom az ezóssal egy kategóriába, ott nem is akarják a kérdezők/válaszolók megtéríteni egymást (legalábbis a többség) meg annak mélyebb, kulturális eredete van, amit nem illik firtatni.

2012. okt. 14. 03:41
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is hiányozik a reptoidos időszak,sírtam a röhögéstől a gép előtt:DMostanában kő kemény cenzúra van.:(
2012. okt. 14. 11:39
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
2012. okt. 14. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Többször elmondtam már csipkelődő stílusban is, és kulturáltan is, hogy szerintem ez a videó/fénykép ezért meg ezért kamu. Bármennyire is meglepő, mindkettőre ugyanúgy kapom az oltásokat, hogy spirituálisan agymosott, "na már megint egy materialista", meg "hülye vagy ha azt hiszed hogy a kormányok nem titkolnak semmit", stb...

Ne kenjétek az elégedetlenségeteket a válaszolók stílusára, mert legtöbbeteknek (tisztelet a kivételnek) nem azzal van bajotok, csak egyszerűen nem tűritek az ellenvéleményt!

Tudjátok, ez az éretlen, neveletlen, trollkodó fiatalság azért mégiscsak jobban tud valamit. Például megtanulta, hogy a XXI. században vagyunk, ahol már egy-egy fényképnek vagy videofelvételnek nem hihet az ember, de még teljes honlapoknak sem. Miért veszitek támadásnak, ha valaki azt mondja, hogy Photoshop vagy tényleg van ilyen állat, stb...? Miért, mi számít akkor normális válasznak? Aki próbál értelmesen megmagyarázni valamit, az inkább fogja be a száját?

2012. okt. 14. 13:35
 20/21 Antimod ***** válasza:
75%
Az a vicces, hogy a legtöbb választ olyanok írták ide, akik leginkább tehetnek róla.
2012. okt. 14. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!