Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy alváspar...

Mi lehet az oka, hogy alvásparalizis közben az emberek nagy részénél ezek a dolgok ugyanúgy történnek? ..

Figyelt kérdés

1.Hiába kapcsolja fel a lámpát, nem ég.Erről már sokan beszámoltak, hogy mikor végre meg tudtak mozdulni, azonnal felkapcsolták a lámpát, de olyankor sosem égett, egyik szobában sem sikerült felkapcsolni.Megjegyzem, az nálam is ugyanígy történt minden alvásparalizisnél.

2.Ilyenkor szinte mindig mindenki háton fekszik, még az is, aki utál így aludni, akinek nem szokása.

3.Az alvásparalizis után a legtöbben azt veszik észre, hogy teljesen ki vannak takarózva.(Nem lehet azzal magyarázni, hogy biztos lerugja magáról, mivel az alvásparalizis nevében is benne van, hogy bénultság, szóval ilyenkor biztos nem mozog.)

2012. okt. 12. 16:27
1 2
 11/13 Magyar2 válasza:
Nálam is előfordúlt már , oldalfekvésben is. Nekem gyógyszermellékhatás okozta. Erre is gondolni kell.
2016. márc. 8. 21:32
 12/13 anonim válasza:
Az biztos, hogy feltudnád kapcsolni a lámpát, ha TUDNÁL MOZOGNI! Mivel az alvásparalízis akkor jelenik meg, ha a REM fázisba azzonnal mész, és nem fokozatosan, vagy így jössz ki belől, és ez okozza azt, hogy ébren vagy, de halucinálsz, és már az izmaid lebénultak, hogy nem mozogj, miközben alszol, mert különben alva járnl. Amgy meg hangot sem tudsz kiadni, ami meg azért van, hogy ne beszélj almod közben ne beszélj. Az biztos, hogy úgy vagy, ahogyan lefeküdtél.
2017. máj. 7. 09:11
 13/13 anonim válasza:

Nekem csak 3-szor volt alvásparalízisem,azok is egymás utáni éjszakákon,és a lámpát nem próbáltam felkapcsolni mert a tv-m időzítőre volt állítva és még be volt kapcsolva,de ha megpróbáltam volna és nem sikerült volna ott helyben összefostam volna magam.

Én mindig oldalt feküdtem,talán egyszer hason.

félig voltam betakarózva,úgy ahogy el aludtam

2017. jún. 23. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!