Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy tudnék kifejleszteni...

Hogy tudnék kifejleszteni valami különleges képességet?

Figyelt kérdés

Annyira érdkelnek ezek a dolgok, de sajnos úgy tűnik, teljesen átlagos vagyok.

Viszont akiknek van valami nem mindennapi képességük, mindig azt mondják hogy ez mindenkiben megvan, csak nem fedezték fel, mert vagy fogalmuk sincs hogy kell, vagy egyszerűen nem érdekli őket.

Merre kéne elindulnom vagy hogyan?

2012. okt. 3. 19:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
de neked mi működött? :D
2012. okt. 3. 20:46
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Megtörténik, amit akarok. Az a szerencse, hogy ritkán akarok bármit.
2012. okt. 3. 20:52
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
az agykontroll :D ahogy nem kell 3.szem csak akarni kell a dolgokat :D
2012. okt. 3. 20:53
 14/23 anonim ***** válasza:
21%

Úgy látom az a baj, hogy csupa olyan képességeket akarsz magadban kifejleszteni, amelyek a valóságban nem léteznek. Ezekhez elég megtanulni szélhámoskodni. Más mágusok is így csinálják. (Most számítok arra, hogy jól lehurrognak, mert leleplezem őket.)

Jobban jársz, ha nem ilyenekre fecsérled az idődet és energiádat, hanem a valóban hasznos képességeid fejlesztésére!

2012. okt. 3. 21:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell nyitni az energia pontjaidat. Ez megoldható hosszú meditációkkal vagy egy másik energia használó segítségével, de ez az utóbbi veszélyes, mert belehalhatsz. Ha ez megvan, utána ki tudsz fejleszteni egy hozzád illő, különleges képességet.

Lipót jósnő

2012. okt. 3. 21:45
 16/23 nagylzs ***** válasza:
100%
Nincsenek igazán különleges képességek. Ha létezik auralátás, akkor az a természetes fejlődésünk egy lépcsőfoka, és meg van a maga célja. És nem biztos hogy érdemes megpróbálni átugrani a lépcsőfokokat, csak azért hogy különlegesnek érezd magad. Egyrészt azért nem, mert az élet nem azért van hogy mi fontosnak érezzük magunkat. Másrészt meg azért nem, mert ha kihagysz néhány lépcsőt, akkor olyan dologgal találod magad szembe amit nem tudsz kezelni és amit rosszul használsz azzal csak ártani tudsz. Magadnak és másoknak is. (Konkrétan pl. a tisztánlátással képes lehetsz olyan dolgokat is látni amit mások csak képzelnek. Ezzel is megerősíted őket és magadat a magatok által elképzelt tévhiteitekben, és visszaveted magad és másokat a fejlődésben.)
2012. okt. 3. 21:55
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
úgy tűnik sok a vámpíros,vérfarkasos, boszorkányos film/sorozat amit nézel...?!?! miért mit is szeretnél vért szívni? vagy tárgyakat dobálni a gondolat erejével? vagy jövőbe látni szeretnél inkább....vagy nem is tudom szeretnéd tudni mások gondolatát ,hogy utána dicsekedni tudj jéé nekem "képességeim" vannak??? ez által nem vagyok "átlagos"? esetleg egy olyan embert is szeretnél majd párodként aki olyan lenne mint te ahj-.- ez nem úgy megy, hogy reggel felébredsz és szuperhős leszel....-.-''' az-az nem "átlagos" ember...el sem tudod képzelni mennyire nehéz annak aki a te szavaidat használva nem átlagos.... tudod te milyen nehéz az önkontroll, hogy ne élj vissza mikor tudod azt, hogy igazából mit gondolnak és közben mit mondanak az emberek a képedbe... el tudod te képezni mekkora akarat erő kell ahhoz, hogy ne csapd szájon őket mikor bele hazudnak a képedbe és te úgy csinálsz mint ha nem tudnád...abba bele gondoltál már mi lenne ha végig kürtölnéd a a "haveri körödben", hogy figyeljetek!!!: én másképp látok,hallok,érzek mint mások.... hát el mondom neked mi lenne a szüleid be dugnának a zárt osztályra és ott lennél addig míg ki nem vizsgálnak és el nem végeznek egy tucat tesztet ,hogy megtudják hülye vagy-vagy sem... ja és ha nagy nehezen ki jutsz onnan a kis barátaid biztos vagyok benne, ki használnák a lehetőséget rólad nem is beszélve...na inkább szééép álmokat jó éjt;)
2012. okt. 3. 22:07
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Jajj de nagyon kioktattad előző. Kár vesződni vele, már eldöntötte magának, hogy léteznek ilyen szuper erők. Az ilyenekből lesznek a jósok és az egyéb csalók.
2012. okt. 3. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
én egyik nap sokkot kaptam mikor délután haza értem és bekapcsoltam a tv-t kár volt pedig nem szoktam hát tv2-őn az ezo show-ban vv Ágica vezette a műsort és áradozott arról milyen hatásos a pénz energia meg a rontás le vétel hát azt hittem elájulok..:DDDD én még ott voltam le maradva,hogy ki jött a "való világból" és félmeztelen képeivel volt tele a playboy újság és a sajtó tele volt a "leo+ágica" sztorival na ilyenből lesznek a tv jósok-.- kár volt be kapcsolni a tv-t ja jöhetnek a kritikák többet már nem írok hisz a drága kérdező úgy is arra megy minél több választ kapjon:DDDDDDD hát én már ezzel együtt írtam két választ...több időt nem szánok rá:DDD
2012. okt. 3. 22:22
 20/23 A kérdező kommentje:

Látom páran félreértettek.

Biztos az én hibám, rosszul fogalmaztam. Sajnálom.

Én csak magamért szeretném ezeket a dolgokat, nem azért hogy másoknak dicsekedjek. Egyszerűen érdekelnek.

Igazából nem is merek ezekről senkinek beszélni, ezért itt tettem fel a kérdést, a névtelenségbe burkolózva.

És 17-es, nem fognak a szüleim zárt osztályra dugni, ahogy írtad. Felnőtt ember vagyok, és sajnos már csak édesanyám él.

És ahogy már írtam, én csak azért szerretnék ezekkel a dolgokkal foglalkozni, mert érdekel. Se pénzt nem akarok keresni vele, se azt nem szeretném hogy bárki is tudjon róla.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

2012. okt. 3. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!