Hogy tudnék kifejleszteni valami különleges képességet?
Annyira érdkelnek ezek a dolgok, de sajnos úgy tűnik, teljesen átlagos vagyok.
Viszont akiknek van valami nem mindennapi képességük, mindig azt mondják hogy ez mindenkiben megvan, csak nem fedezték fel, mert vagy fogalmuk sincs hogy kell, vagy egyszerűen nem érdekli őket.
Merre kéne elindulnom vagy hogyan?
Úgy látom az a baj, hogy csupa olyan képességeket akarsz magadban kifejleszteni, amelyek a valóságban nem léteznek. Ezekhez elég megtanulni szélhámoskodni. Más mágusok is így csinálják. (Most számítok arra, hogy jól lehurrognak, mert leleplezem őket.)
Jobban jársz, ha nem ilyenekre fecsérled az idődet és energiádat, hanem a valóban hasznos képességeid fejlesztésére!
Fel kell nyitni az energia pontjaidat. Ez megoldható hosszú meditációkkal vagy egy másik energia használó segítségével, de ez az utóbbi veszélyes, mert belehalhatsz. Ha ez megvan, utána ki tudsz fejleszteni egy hozzád illő, különleges képességet.
Lipót jósnő
Látom páran félreértettek.
Biztos az én hibám, rosszul fogalmaztam. Sajnálom.
Én csak magamért szeretném ezeket a dolgokat, nem azért hogy másoknak dicsekedjek. Egyszerűen érdekelnek.
Igazából nem is merek ezekről senkinek beszélni, ezért itt tettem fel a kérdést, a névtelenségbe burkolózva.
És 17-es, nem fognak a szüleim zárt osztályra dugni, ahogy írtad. Felnőtt ember vagyok, és sajnos már csak édesanyám él.
És ahogy már írtam, én csak azért szerretnék ezekkel a dolgokkal foglalkozni, mert érdekel. Se pénzt nem akarok keresni vele, se azt nem szeretném hogy bárki is tudjon róla.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!