Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az embereknek lehet különleges...

Az embereknek lehet különleges képessége? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na nem arra gondoltam, hogy elteleportálok Egyiptomba, vagy hogy a távirányítót magamhoz levitálom, hanem arra, hogy pl. gondolatokat küldök más embereknek (akár tudat alatt is), vagy megérzem mások mit gondolnak az adott pillanatban.
2011. dec. 24. 23:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
Persze, pl: azonnal megéreztem mikor 1 ismim meghalt,, vagy pl: 1x-er belekeveredtem 1 balhéba és behívták haverom is és ő ugyan azt mondta mint én szó szerint xD
2011. dec. 25. 00:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet. Én pl. megérzem ha valaki normális vagy "gonosz", ha valami rossz fog történni, hogy milyen kérdést kapok vizsgán (ezt csak pár másodperccel hamarább), ha valakinek van egy betegsége (pl. szívbeteg, magas vérnyomása van, stb)
2011. dec. 25. 00:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen. Valószínűleg van reális, értelmes, tudományos magyarázata, csak még nem tudjuk.
2011. dec. 25. 00:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, mindez a képzelgés, önbecsapás kategóriájába tartozik.
2011. dec. 25. 04:19
 5/11 anonim ***** válasza:
lehetséges.és ezeknél több is.
2011. dec. 25. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
igen ezek megvanak minden embernél csak némelyek nem foglalkoznak ezzel és elkorcsosul ez a tudásuk
2011. dec. 25. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, de tulajdonképpen ezek nem különleges képességek. Mindenkiben ott van a lehetőség, ami fejleszthető, bár igaz, keveseknek sikerül.
2011. dec. 25. 11:44
 8/11 anonim válasza:

Láttam tv-ben az ismeret terjesztő csatornán egy olyan kis fiu aki 4 éves és hibátlanul zongorázik, matek egyenleteket végez, a naptárt is fejből vágja. A többire nem emlékszem csak ennyi ragad meg.

Meg egy ausztriai kisfiu testéhez szinte minden fém tárgy odarag a testéhez.

A három éves kisfiú egyáltalán nem érez semmilyen fájdalmat – többször durván megsebezte már magát. Ezek példák!

2011. dec. 25. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet az embereknek különleges képessége.
2011. dec. 25. 12:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egyáltalán nem előnyös.
2011. dec. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!