Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit fogtok csinálni 2012.12...

Ti mit fogtok csinálni 2012.12.21-én?

Figyelt kérdés

Én nem hiszek benne, de mégis félni fogok. ;(

16/L

2012. szept. 29. 16:40
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
59%
Hogy mit fogok csinálni...nézem a TV-t, gépezek...esetleg haverokkal leszek vmerre.Na meg majd lesem, hogy megint mit találnak ki, miért nem lett igazuk ;)
2012. szept. 29. 23:15
 22/26 anonim ***** válasza:
En nem felek, de valoban pozitivan kell hozzaalni, mert mi teremtjuk meg a gondolatainkkal a valosagot.Tehat jobb lenne ha felelem helyett es vilagkatasztrofa helyett aki csak tud egy szebb kort remelne, vagy legalabbis valami szebbnek a kezdetet.sok kicsi sokra megy.a pozitiv energia vagy pozitiv hozzaallas nagy dolgokra is igaz!A valtozas pedig nem egyik naprol a masikra fog megtorteni, de ha itt mindenki csak aggodik vagy gunyolodik valoban nem fog semmi pozitiv valtozas tortenni.Szoval mindenki probaljon elkepzelni valami jobb dolgot aminek eselyet latja bekovetkezni es szilardan , meggyozodessel higgyen benne! Ez a megoldas.Tudom h hulyen hangzik, de ez van. a tobbi csak felrevezetes es butasag.Nem, nem vagyok ezos de ebben a temaban beszelnek a legtobbet rola.az ezos szo pedig eleg osszetett fogalom.Ma mar sok mindenki vallja annak magat vagy gondoljak annak.
2012. okt. 2. 15:30
 23/26 anonim ***** válasza:
fórumozni
2012. okt. 2. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
Ne féljetek, ma mondták be hogy félreértelmezték a maja naptárat és semmi nem fog történni :)
2012. okt. 2. 15:53
 25/26 anonim válasza:

Hogy mit fogok csinálni?

Mivel péntekre esik, és nemsokára karácsony, ezért e nap lesz vége a sulinak, és végre három hét vakáció. Pihenek, várom a karácsonyt, és nemsokára szilveszter. A barátaimmal szánkózni, tekeregni, mindenfélét fogok csinálni... Ennyi.

Ja... a világvégére gondoltál?

2012. dec. 8. 16:46
 26/26 anonim válasza:

Előző vagyok...

Ha a világvégére gondoltál, hát ez a válaszom: a maják új naptárt kezdenek... és? Az nem azt jelenti, hogy világvége. Az emberek annyi hülyeséget tudnak mondani. Ugyanezt mondták 1899-ben... ugyanezt mondták 2000-ben... ugyanezt mondták 2011-ben többször is... és most 2012.12.21-ére is ezt mondják... Ja meg még sokszor mondták. Nemrég olvastam egy újságban egy ilyen címet: "Már csak 50 évünk van hátra?" Szóval, az emberek sok mindent mondanak. Én egyáltalán nem félek, mert hiszek Istenben... Facebookon pedig most kitalálták, hogy nem lesz világvége, hanem csak a maják új naptárt kezdenek, lesz egy 3-4 napos sötétség, semmi elektromos kütyü nem fog működni, utána pedig minden a régi lesz... Ez nem hülyeség??

2012. dec. 8. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!